Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο : Πρωτοκολλήστε τα εισερχόμενα και εξερχόμενα έγγραφα σαςΔωρεάν Ελληνική εφαρμογή για προσωπική χρήση σε δημόσιες υπηρεσίες, αεροδρόμια, σχολεία πανεπιστημιακά, τεχνολογικά ιδρύματα, νοσοκομεία και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για μία πολύ απλή αλλά εξαιρετικά έξυπνη και κυρίως χρηστική εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα να πρωτοκολλήσουμε ηλεκτρονικά τα εισερχόμενα ή εξερχόμενα έγγραφα μας  δίνοντας στο κάθε ένα ένα απ΄αυτά ένα μοναδικό αριθμό έτσι ώστε να οργανώσουμε το γραφείο μας να μην χάνουμε πια κανένα έγγραφο.

Το Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο, Έκδοση 3.4 είναι η επιτυχηµένη συνέχεια των προηγούµενων εκδόσεων.  Η έκδοση 3.4 περιλαµβάνει όλα τα χαρακτηριστικά των εκδόσεων 3.0, 3.1, 3.2, 3.3 και επιπλέον.

Αφού κάνετε λήψη της εφαρµογής, διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσης, στη συνέχεια εγκαταστήστε την εφαρµογή, αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση κανονικά είστε έτοιµη να χρησιµοποιήσετε την εφαρµογή, εάν θέλετε να χρησιµοποιήσετε την εφαρµογή σε τοπικό δίκτυο, ο ποιο απλός τρόπος είναι να κάντε κοινόχρηστο τον φάκελο όπου εγκαταστήσατε την εφαρμογή δίνοντας του επίσης δικαιώµατα εγγραφής και ανάγνωσης (Αυτό µπορείτε να το κάνετε ακόµα και εάν χρησιμοποιείτε το συστηµα πιστοποίησης χρηστών Active Directory).Κάθε νέο έτος πρέπει να δηµιουργείτε ένα νέο έτος χρήσης στην εφαρµογή. Είναι το πρώτο βήµα που πρέπει να κάνετε πριν χρησιµοποιήσετε την εφαρµογή για πρώτη φορά. Για παράδειγµα η εφαρµογή έχει εξ αρχής έτος χρήσης το έτος κατασκευής της (2016) εάν θέλετε να πρωτοκολλήσετε έγγραφα το έτος 2017 θα πρέπει να δηµιουργήσετε ένα έτος χρήσης (2017) έτσι τα πρωτόκολλα ταξινοµούνται ανά έτος και η εφαρµογή ξεκινά την αρίθµηση από την αρχή. Εάν κάνετε λάθος κατά την πληκτρολόγηση και πληκτρολογήσετε λάθος έτος απλά µπορείτε να το διαγράψετε, να είστε προσεκτικοί όµως διότι διαγράφοντας ένα έτος χρήσης διαγράφεται και τα πρωτόκολλα που πρωτοκολλήθηκαν το συγκεκριµένο έτος, είναι µια διαδικασία ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν έχετε εγκαταστήσει ήδη τις εκδόσεις 3.0, 3.1, 3.2 και 3.3 ΜΗΝ πραγµατοποιήσετε εγκατάσταση της έκδοσης 3.4 γιατί αυτό δεν χρειάζεται, µέσα στο αρχείο ZIP που κατεβάσατε την εφαρµογή θα βρείτε το αρχείο Electronic Protocol.exe αντιγράψτε το αρχείο αυτό και µόνο αυτό στο φάκελο που έχετε εγκαταστήσει ήδη την έκδοση 3.0, 3.1, 3.2 και 3.3 έτσι θα αναβαθµίσετε την υπάρχουσα έκδοση σας στην έκδοση 3.4 ∆ηλαδή το νέο αρχείο θα αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον.

 Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο : 2017

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο : Πρωτοκολλήστε τα εισερχόμενα και εξερχόμενα έγγραφα σας
4/ 5 stars - "Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο : Πρωτοκολλήστε τα εισερχόμενα και εξερχόμενα έγγραφα σας" Δωρεάν Ελληνική εφαρμογή για προσωπική χρήση σε δημόσιες υπηρεσίες, αεροδρόμια, σχολεία πανεπιστημιακά, τεχνολογικά ιδρύματα, ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>