18 Μαρτίου 2016

Attack Surface Analyzer : Βρείτε τα πιθανά προβλήματα ασφαλείαςΤο Attack Surface Analyzer είναι ένα δωρεάν εργαλείο της Microsoft που μπορεί να αναδείξει πιθανά ζητήματα ασφαλείας σε μια εφαρμογή. Απευθύνεται σε προγραμματιστές και έμπειρους χρήστες, αλλά και κάθε χρήστης που έχει με μία σχετική εμπειρία με τα Windows μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Η διαδικασία ξεκινά με την εκτέλεση μιας σάρωσης έναρξη του υπολογιστή σας. Κλείστε όλα τα προγράμματα που εκτελούνται, ξεκινήστε μια νέα εργασία με το πρόγραμμα και αυτό θα καταγράψει τα ανοιχτά αρχεία, ενεργές εφαρμογές, τις υπηρεσίες των Windows και πολλές άλλες πτυχές του υπολογιστή σας. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Attack Surface Analyzer : Βρείτε τα πιθανά προβλήματα ασφαλείας
4/ 5 stars - "Attack Surface Analyzer : Βρείτε τα πιθανά προβλήματα ασφαλείας" Το Attack Surface Analyzer είναι ένα δωρεάν εργαλείο της Microsoft που μπορεί να αναδείξει πιθανά ζητήματα ασφαλείας σε μια εφαρμογή. Απ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>