24 Ιανουαρίου 2018

Adobe Digital Editions : Δωρεάν εφαρμογή για να διαβάζετε τα αγαπημένα σας e-books
Το Adobe Digital Editions  (ADE) είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες για να διαβάζουν τα βιβλία τους. Χρησιμοποιήστε το για να κατεβάσετε  και να διαβάσετε τα αγαπημένα σας ebooks τόσο online όσο και offline. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι η δυνατότητα να εμφανιζονται τα βιβλία σας σε όλες τις συσκευές που το έχετε εγκαταστήσει. Σας παρέχει δυνατότητα αναζήτησης για λέξεις-κλειδιά σε όλα τα κεφάλαια στο eBook σας μέσα από μια διαισθητική λειτουργία αναζήτησης πλήρους κειμένου.

Πλοηγηθείτε σε διαφορετικές σελίδες κάνοντας κλικ τις εγγραφές στον πίνακα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Δανειστείτε eBooks από πολλές δημόσιες βιβλιοθήκες για χρήση με το Digital Editions. Η λήψη ψηφιακών εκδόσεων από τις βιβλιοθήκες είναι πολύ παρόμοια με την αγορά eBooks σε απευθείας σύνδεση. To ADE κατά γενική ομολογία κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων αναγνωστών αρχείων τύπου EPUB3 . 

Η υποστήριξη EPUB3 σας επιτρέπει μια πιο πλούσια εμπειρία ανάγνωσης, συμπεριλαμβανομένων της παροχής περιεχομένου ήχου και βίντεο, υποστήριξη για δεξιά προς τα αριστερά ανάγνωση, δυναμική αλλαγή μεγέθους της εικόνας χωρίς απώλεια στην ευκρίνεια, διαδραστικά κουίζ, καλύτερη απόδοση των μαθηματικών τύπων, και τεράστιες βελτιώσεις στην υποστήριξη για τις υποστηρικτικές τεχνολογίες. Περιλαμβάνει ακόμη Bookmark, για να επισημάνετε ή να σημειώσετε σημαντικό και αγαπημένο τμήματα του κειμένου από το eBook σας. Είναι συμβατό PC, MAC, tablet ή κινητές συσκευές. 

Adobe Digital Editions : 4.5.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Android, iOS, Mac OS XAdobe Digital Editions : Δωρεάν εφαρμογή για να διαβάζετε τα αγαπημένα σας e-books
4/ 5 stars - "Adobe Digital Editions : Δωρεάν εφαρμογή για να διαβάζετε τα αγαπημένα σας e-books" Το Adobe Digital Editions  (ADE) είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες για να δια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>