Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Adobe Digital Editions : Δωρεάν εφαρμογή για να διαβάζετε τα αγαπημένα σας e-booksΤο Adobe Digital Editions (ADE) είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες για να διαβάζουν τα βιβλία τους. Χρησιμοποιήστε το για να κατεβάσετε  και να διαβάσετε τα αγαπημένα σας ebooks τόσο online όσο και offline. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι η δυνατότητα να εμφανίζονται τα βιβλία σας σε όλες τις συσκευές που το έχετε εγκαταστήσει. Σας παρέχει δυνατότητα αναζήτησης για λέξεις-κλειδιά σε όλα τα κεφάλαια στο eBook σας μέσα από μια διαισθητική λειτουργία αναζήτησης πλήρους κειμένου.

Πλοηγηθείτε σε διαφορετικές σελίδες κάνοντας κλικ τις εγγραφές στον πίνακα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Δανειστείτε eBooks από πολλές δημόσιες βιβλιοθήκες για χρήση με το Digital Editions. Η λήψη ψηφιακών εκδόσεων από τις βιβλιοθήκες είναι πολύ παρόμοια με την αγορά eBooks σε απευθείας σύνδεση. To ADE κατά γενική ομολογία κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων αναγνωστών αρχείων τύπου EPUB3 . 

Η υποστήριξη EPUB3 σας επιτρέπει μια πιο πλούσια εμπειρία ανάγνωσης, συμπεριλαμβανομένων της παροχής περιεχομένου ήχου και βίντεο, υποστήριξη για δεξιά προς τα αριστερά ανάγνωση, δυναμική αλλαγή μεγέθους της εικόνας χωρίς απώλεια στην ευκρίνεια, διαδραστικά κουίζ, καλύτερη απόδοση των μαθηματικών τύπων, και τεράστιες βελτιώσεις στην υποστήριξη για τις υποστηρικτικές τεχνολογίες. Περιλαμβάνει ακόμη Bookmark, για να επισημάνετε ή να σημειώσετε σημαντικό και αγαπημένο τμήματα του κειμένου από το eBook σας. Είναι συμβατό PC, MAC, tablet ή κινητές συσκευές. 

Adobe Digital Editions : 4.5.9

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Android, iOS, Mac OS X


Adobe Digital Editions : Δωρεάν εφαρμογή για να διαβάζετε τα αγαπημένα σας e-books
4/ 5 stars - "Adobe Digital Editions : Δωρεάν εφαρμογή για να διαβάζετε τα αγαπημένα σας e-books" Το Adobe Digital Editions (ADE) είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες για να διαβάζο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>