21 κορυφαίες Online εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφίας

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

21 κορυφαίες Online εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφίας

read

Με την πάροδο του χρόνου οι διαδικτυακές εφαρμογές έχουν αυξηθεί. Ο κύριος λόγος είναι φυσικά η παγκοσμίως ραγδαία αύξηση της χρήσης του internet που κατά κάποιο τρόπο έχει περιορίσει την χρήση των αντίστοιχων προγραμμάτων σε υπολογιστές και άλλες συσκευές. 

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα μίας διαδικτυακής εφαρμογής είναι ότι δεν χρειάζεται συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα για να εργαστεί, έτσι λοιπόν είναι προσιτό σε όλες σχεδόν τις συσκευές, ένα άλλος λόγος είναι ότι εφαρμογές και ειδικά εφαρμογές που έχουν σχέση με γραφικά σε ένα υπολογιστή χρειάζονται αρκετή επεξεργαστική ισχύ σε αντίθεση με τις διαδικτυακές, επομένως και ο πιο ταπεινός υπολογιστής μπορεί να τις δουλέψει. Για το σκοπό αυτό συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες..PhotoFunia

1.

Οnline εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών όπου μπορείτε να να ανεβάσετε οποιαδήποτε φωτογραφία και να την επεξεργαστείτε προσθέτοντας διάφορα εφέ και frames, αναγνωρίζει αυτόματα τα πρόσωπα στις φωτογραφία και σας επιτρέπει να προσθέσετε εφέ ώστε να δημιουργήσετε μία αστεία φωτογραφία με μοντάζ. 

Βάλτε το πρόσωπό σας σε μια πινακίδα, μια σφραγίδα, ή σε κάποιο το έργο της τέχνης. Η λειτουργία του είναι πολύ απλή και αυτονόητη και δεν χρειάζεται καθόλου επεξηγήσεις, τα ευχάριστα νέα είναι ότι η εφαρμογή προστέθηκε στο windows store της Microsoft δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες των windows 8  windows 10 και windows 11 να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητές της. Διατίθεται και σαν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα για όλα σχεδόν τα λειτουργικά συστήματα.

pizap

2.Θα λέγαμε ότι απευθύνεται περισσότερο στους αρχάριους χρήστες που ψάχνουν να βρουν κάτι το απλό και εύκολα κατανοητό. 

Το πεδίο των εφαρμογών της χωρίζεται σε έξι επίπεδα. Το Make a Collage που θα μας δώσει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε και να κάνουμε κολλάζ τις φωτογραφίες μας, το Edit a Photo που μας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας όπως θα κάναμε με ένα καλό πρόγραμμα γραφικών, το TimeLine Covers που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε εξώφυλλα για το Facebook.

To Twiter Header Cover με το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε φτιάξουμε εξώφυλλα για τον λογαριασμό μας στο Twiter, To Backgrounds ώστε να επιλέξουμε το υπόβαθρο μιας φωτογραφίας που θέλουμε να επεξεργαστούμε και τέλος το Web cam effects, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να τραβήξουμε φωτογραφίες από την κάμερα του υπολογιστή μας και να τις επεξεργαστούμε.

BeFunky Editor

3.


Eξαιρετική online εφαρμογή που θα μας βοηθήσει όχι μόνο να επεξεργαστούμε απλά τις φωτογραφίες μας αλλά μας δίνει ένα πολύ μεγάλο αριθμό ρυθμίσεων που δύσκολα μπορούμε να βρούμε ακόμη και σε πολύ καλά επαγγελματικά προγράμματα. Η λειτουργία του αρκετά απλή και το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ανεβάσουμε τη φωτογραφία που θέλουμε να επεξεργαστούμε και να επιλέξουμε το είδος της εργασίας μας.

LunaPic

4.


Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των εφαρμογών web είναι ότι δεν υπάρχει ανάγκη εγκατάστασης στον υπολογιστή σας και πολλές φορές δεν χρειάζεται καν να εγγραφούμε για δουλέψουμε με μία εφαρμογή κάτι που γίνεται απλά και με το LunaPic.

Πρόκειται για μία εξαιρετική web εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε και να επεξεργαστείτε τα γραφικά σας και όχι μόνο αφού δεν είναι απαραίτητο να επεξεργαστείτε φωτογραφίες στο web αφού για την περίπτωση αυτή απλά και μόνο θα πρέπει να προσθέσετε το url της διεύθυνσης της εικόνας. Για καλύτερα αποτελέσματα υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης πρόσθετων Mozila Google Chrome, και Instagram.

Photopea

5.

Αν ασχολείστε με τα γραφικά και ψάχνετε για ένα καλό προηγμένο, αλλά δωρεάν επεξεργαστή φωτογραφιών και δημιουργίας γραφικών, δοκιμάστε το Photopea. Πρόκειται για μια απολύτως δωρεάν εναλλακτική λύση του Photoshop. 

Επειδή δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε κανένα είδος λογισμικού, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού. Ακόμα και στο smartphone σας. Χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή φωτογραφιών μπορείτε να ανοίξετε και να επεξεργαστείτε αρχεία PSD, XCF, Sketch, XD, CDR καθώς και δημοφιλείς μορφές αρχείων εικόνας και να τα αποθηκεύσετε ως αρχεία PSD, JPG, PNG ή SVG. 

Λειτουργεί με διάνυσμα και ράστερ, έτσι ώστε να μπορείτε να εργαστείτε με αρχεία σε διάφορες μορφές. Διαθέτει τα πιο σημαντικά εργαλεία του Adobe Photoshop και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επεξεργασία εικόνας, δημιουργία εικονογραφήσεων, σχεδιασμό ιστοσελίδων ή μετατροπή μεταξύ διαφορετικών μορφών εικόνας Μπορεί να διαβάσει και να αποθηκεύσει αρχεία PSD. 

Μπορεί επίσης να λειτουργήσει με στυλ επιπέδων, μάσκες, έξυπνα αντικείμενα, επίπεδα κειμένου και άλλα και δυνατότητα ρυθμίσεων εικόνας όπως φωτεινότητα, αντίθεση, επίπεδα, καμπύλες, απόχρωση, κορεσμός. Υποστηριζόμενες μορφές: PSD, XCF, Sketch, XD, CDR, SVG, EPS, PDF, WMF, EMF,PNG (APNG), JPG, GIF, WebP, ICO, BMP, PPM / PGM / PBM, TIFF, DNG, DDS.

Ribbet Online

6.

Επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με ένα από τα καλύτερα online προγράμματα του είδους και διορθώσετε τις με ένα μόνο κλικ, κάντε περικοπή, αλλαγή μεγέθους και περιστροφή σε πραγματικό χρόνο, προσθέστε ειδικά εφέ, αφαιρέστε ή προσθέστε αντικείμενα από τις φωτογραφίες σας και τέλος φτιάξτε υπέροχα Photo Collage από μία τεράστια συλλογή έτοιμων προτύπων και γενικά να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε φωτογραφία με τον απλούστερο τρόπο με αποτέλεσμα την παραγωγή εκπληκτικών φωτογραφιών απαλλαγμένων από προβλήματα λήψης και όλα αυτά χωρίς να εγκαταστήσετε τίποτα στον υπολογιστή σας .

pixlkit

7.

Το Pixlkit είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών κατάλληλο για μία μεγάλη ποικιλία εργασιών χειρισμού φωτογραφιών και εικόνων. 

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της PixlKit είναι η διαθεσιμότητά του για όλα τα λειτουργικά συστήματα. Ως ηλεκτρονικό εργαλείο, δεν απαιτεί εγκατάσταση, που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από οποιαδήποτε τοποθεσία, ανά πάσα στιγμή. 

Οι εικόνες δεν μεταφορτώνονται ποτέ στους διακομιστές της εφαρμογής και παραμένουν πάντα τοπικά στον υπολογιστή σας κατά την επεξεργασία τους, επομένως μπορείτε να είστε ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στις εικόνες σας. 

Στα καθήκοντα της εφαρμογής περιλαμβάνονται όλες οι συνήθεις δυνατότητες φιλτραρίσματος εικόνας, αλλά και πλήρης σειρά εργαλείων, όπως βούρτσες και μολύβια κλωνοποίησης, πολλές διαφορετικές λειτουργίες ανάμειξης, πολλαπλή αναίρεση / επαναφορά και πολλές άλλες δυνατότητες.

Photoshop Express Editor

8.

Online δωρεάν έκδοση του Adobe Photoshop. Μπορείτε να φορτώσετε τις φωτογραφίες σας να φτιάξετε τις συλλογές σας και να τις επεξεργασθείτε κάνοντας βασικές εργασίες όπως διόρθωση σε κόκκινα μάτια, μέγεθος, σωστή, ισορροπία λευκού, όξυνση και πολλά άλλα. Θα χρειαστεί να κάνετε μία απλή εγγραφή και είστε έτοιμοι.

Photo Joiner

9.


Το Photo Joiner είναι μία ακόμη εξαιρετική online εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες. Περιλαμβάνει τον Photo Joiner editor, για να δώσετε επαγγελματική εμφάνιση στις φωτογραφίες σας ή να αλλάξτε το μέγεθός τους και το χρώμα, το Collage για να κάνετε κολλάζ με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σας και να τις μοιραστείτε ή να σώσετε στον υπολογιστή σας. 

Μπορείτε να επιλέξτε ένα από τα πολλά διαφορετικά πρότυπα κολλάζ όπου απλά να προσθέστε τις φωτογραφίες σας για να δημιουργήσετε μία κολλάζ φωτογραφία. Τέλος με το FB Cover δημιουργήστε φωτογραφίες για το εξώφυλλο σας στο Facebook. 

Το Facebook Cover σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε από τεράστιο αριθμό των templates ώστε να ταιριάζει με το μέγεθος εξωφύλλου του facebook (851 pixels πλάτος).

fotor

10.

Πρόκειται για μία μία εκπληκτική εφαρμογή που όχι μόνο το εγγυάται αλλά μέσα από το απλό αλλά περιεκτικότατο μενού της θα σας δώσει δυνατότητες επεξεργασίας που πολύ δύσκολα θα βρείτε σε άλλα παρόμοιας δυναμικότητας προγράμματα. 

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών σας, να τις περικόψετε, να ρυθμίσετε την καμπύλη φωτισμού, να τις περιστρέψτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια της φωτογραφίας είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα, να ρυθμίσετε τα χρώματα, να προσθέσετε κορνίζες, εικόνες clip art, κείμενο, να προσθέσετε εφέ και αν θέλετε να την ανεβάσετε απευθείας είτε στο Flicr, στο Facebook, είτε τέλος στο Twiter. 

Aν θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες όπως ακριβώς θα κάνατε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της εφαρμογής μέσω του web interface υπάρχει η δυνατότητα. 

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή διαθέτει και ξεχωριστή επιλογή για να κάνουμε κολλάζ στις φωτογραφίες μας επιλέγοντας ένα από τα δεκάδες έτοιμα πρότυπα που διαθέτει γι΄ αυτό το σκοπό.

Οι δυνατότητες που παρέχει είναι πάρα πολλές, πολλές από τις οποίες παρέχονται δωρεάν. Ωστόσο, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις επιπλέον δυνατότητες της εφαρμογής θα πρέπει να αγοράσετε κάποια συνδρομή.

Pollar Photo Editor

11.


Από τα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών στο διαδίκτυο και με ρυθμίσεις που σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε τα δικά σας φίλτρα. 

Το Pollar είναι ίσως το πιό ιδανικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών για τους bloggers, τους φοιτητές ακόμη και για τους επαγγελματίες φωτογράφους όπου ανάμεσα σε πολλά περιλαμβάνει ειδική σχεδίαση για το ποντίκι και πένες αφής, ρυθμιστικά υψηλής ακρίβειας, διαδραστική επεξεργασία φωτογραφιών, απόλυτα κατανοητό και ρυθμιζόμενο μενού, συλλογή 50 φίλτρων, θερμοκρασία, απόχρωση, αντίθεση, έκθεση φωτογραφίας, φωτεινές και σκοτεινές περιοχές και πολλές ακόμη λειτουργίες

FreeOnlinePhotoEditor

12.


Θέλετε να επεξεργαστείτε γρήγορα και με αξιώσεις τις φωτογραφίες σας; Ανεβάστε την φωτογραφία σας ή πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL μιας εικόνας στο Internet που θέλετε να επεξεργαστείτε.

Μετά τη μεταφόρτωση μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, να χρωματίσετε ή να περιστρέψετε τη φωτογραφία σας και γενικά να την βελτιστοποιήσετε διαλέγοντας ένα από τα πολλά φίλτρα και εφέ που υπάρχουν διαθέσιμα. 

Περιλαμβάνονται τα βασικά εφέ για την αφαίρεση κόκκινων ματιών, σέπια, όξυνση Polaroid Effect και δεκάδες ακόμη επιλογές.

Στη συνέχεια και αφού τελειώσετε την επεξεργασία σας επιλέξτε File και σώστε τις εικόνες σας σε φορμά PNG, JPG ή GIF εκτυπώστε τη αποθηκεύσετε τη σε απευθείας σύνδεση ή μοιραστείτε τη μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης με τους φίλους σας

Vip Talisman

13.


Το Vip Talisman, είναι μία εκπληκτική online εφαρμογή που διαθέτει σχεδόν 10.000 εφέ φωτογραφιών, με τα οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες δωρεάν, γρήγορα και εύκολα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κορνίζες για ερωτευμένους για φωτογραφίες γάμου, φωτογραφίες γυναικών, φωτογραφίες ανδρών, άλμπουμ με τις εποχές του χρόνου, χειμώνας, άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χωριό και εξοχικό σπίτι, παιδικά συναισθήματα, παιδικές γιορτές, κολύμβηση, διατροφή, ύπνος, παιχνίδια και κατοικίδια ζώα, θάλασσα, φύση, ψυχαγωγία, γενέθλια, διαφορετικές παιδικές φωτογραφίες και πολλές δεκάδες ακόμη θεματικές κατηγορίες.

Pixlr x Editor

14.


Στην επαγγελματική επεξεργασία φωτογραφιών εικόνων και διαφόρων άλλων προγραμμάτων γραφικών το Adobe Photoshop είναι ίσως η κυριότερη αλλά συγχρόνως μία ακριβή λύση. Υπάρχει όμως και ένα άλλος τρόπος δωρεάν, και χωρίς να εγκαταστήσετε τίποτα στον υπολογιστή σας, μία online εφαρμογή με πολύ μεγάλες δυνατότητες, ένα εξαιρετικό πρόγραμμα online επεξεργασίας φωτογραφιών με πλήρεις επιλογές επεξεργασίας εικόνας όπως το Adobe Photoshop. 

Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το Pixlr είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα online επεξεργασίας φωτογραφιών απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης σας. Ζήστε το επόμενο επίπεδο, τη διαισθητική επεξεργασία φωτογραφιών με εργαλεία που υποστηρίζονται για γρήγορες, αλλά επαγγελματικές αλλαγές. 

Το πρόγραμμα επεξεργασίας μας ανοίγει σχεδόν οποιαδήποτε μορφή εικόνας, όπως PSD (Photoshop), PXD, JPEG , PNG (διαφανές), WebP, SVG και άλλα. 

Πείτε αντίο στις βαρετές και επαναλαμβανόμενες εργασίες επεξεργασίας με τα ειδικά εργαλεία σχεδίασης. Ένα μόνο κλικ είναι αρκετό για να αφαιρέσετε τέλεια το φόντο από τις φωτογραφίες σας, να κόψετε τις ατέλειες και να διορθώσετε λάθη στις φωτογραφίες σας.

Face retouch

15.

Δωρεάν on-line εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε πρόσωπα και να αφαιρέσετε ατέλειες και άλλα αρνητικά στοιχεία. Αφαιρεί αυτόματα τα κόκκινα μάτια και τις ατέλειες της επιδερμίδας (σπυράκια, ρυτίδες, κλπ), κάνει την εμφάνιση του δέρματος ματ και λευκαίνει τα δόντια. Χάρη στον εξελιγμένο αλγόριθμο ανίχνευσης προσώπου το ρετουσάρισμα εφέ είναι πλήρως αυτοματοποιημένο. 

Έτσι, πρώτα ο αλγόριθμος βρίσκει τα μάτια σε μια φωτογραφία, στη συνέχεια, τα σαρώνει για το φαινόμενο των κόκκινων ματιών και διορθώνει το χρώμα αν χρειαστεί, ομοίως, εκτελεί ρετούς στο δέρμα αναλύοντας το χρώμα του αφαιρώντας τις ατέλειες. Εκτός αυτού, ο αλγόριθμος ομορφαίνει την εμφάνιση ενός ατόμου με την λεύκανση των δοντιών και του άσπρου των ματιών. 

Το πλήρως αυτόματο ρετουσάρισμα προσώπου Μακιγιάζ Δέρματος ολοκληρώνεται με την λείανση του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της απομάκρυνσης από το πρόσωπο λάμψης, λίπους, ιδρώτα, ατελειών και ρυτίδων. Παράλληλα θα να ενισχύσει το χρώμα των ματιών και θα λευκάνει τα δοντιών για ένα τέλειο χαμόγελο. 

Η χρήση του είναι πολύ απλή, αφού συνδεθείτε με την εφαρμογή πατήστε στο κουμπί Enhance Your Photo και ανεβάστε την φωτογραφία σας από τον υπολογιστή ή το Facebook. Ο αλγόριθμος του προγράμματος επεξεργάζεται την φωτογραφία και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχετε το αποτέλεσμα, από εκεί και μετά πατήστε στην επιλογή save and share για σώσετε την φωτογραφία ή να τις μοιράσετε. 

Για δείτε σε πραγματικό χρόνο τις διαφορές όταν έχει τελειώσει η επεξεργασία κάντε κλικ στην επιλογή see original και δείτε άμεσα τις διαφορές του πριν και του μετά.

Pixlr Αdvanced Photo Editor

16.

Πρόκειται για μία online εφαρμογή με πολύ μεγάλες δυνατότητες. Μέσω της εφαρμογής θα έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εφαρμογή υποστηρίζει πολλές γλώσσες μεταξύ των οποίων και τα Ελληνικά. 

Στην προκειμένη περίπτωση, πρόκειται για την κλασική επεξεργασία φωτογραφιών με εργαλεία που πρέπει να έχετε, αλλά πιο κομψή. Υποστήριξη ανοίγματος των περισσότερων μορφών εικόνας, όπως PSD (Photoshop), PXD, JPEG, PNG με κλασική επιτραπέζια διεπαφή χρήστη και εργαλεία επιλογής. Με δυνατότητες αποκοπής, αντιγραφής, επικόλλησης επιλογών και εργαλεία πλήρωσης και υφής. με προηγμένη επιλογή χρώματος, περισσότερα εργαλεία, και ακόμη περισσότερο έλεγχο. 

Περισσότερα φίλτρα, περισσότερες προσαρμογές και πολλά άλλα. Τέλος, μπορείτε να κατεβάσετε τις αντίστοιχες εφαρμογές: Pixlr Express for mobile και Pixlr-o-matic for mobile.

FotoFlexer

17.

Ισχυρό Online πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και πολλοί πιστεύουν ότι η εφαρμογή αυτή είναι ίσως η καλύτερη του είδους, ή έστω μία από τις καλύτερες web-based εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας και αυτό όχι άδικα, αφού εκτός της δεδομένης απλότητας και ευχρηστίας, περιλαμβάνει μια ποικιλία εργαλείων και εφέ από τα πιο βασικά αλλά και ποιο επαγγελματικά, είναι γρήγορο και πολύ απλό στη χρήση. 

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας σε πραγματικό χρόνο και σε πλήρη οθόνη χωρίς να απαιτείται επαναφόρτωση της σελίδας. Το FotoFlexer, διαθέτει προηγμένες επιλογές για ρετουσάρισμα, χρωματισμό, παραμόρφωση, αλλαγή μεγέθους και διάφορα εργαλεία μορφοποίησης. 

Η χρήσης τεχνητής νοημοσύνης και οι ειδικοί αλγόριθμοι που χρησιμοποιεί κάνουν το FotoFlexer ένα από τα καλύτερα online προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας.

Fotostars

18.


Πρόκειται για ένα δωρεάν επεξεργαστή φωτογραφιών που περιλαμβάνει πάνω από 50 εφέ φωτογραφίας που θα προσθέσουν ένα μοναδικό στυλ και χαρακτήρα σε κάθε μία από τις φωτογραφίες σας. Για να χρησιμοποιήσετε τα εφέ φωτογραφίας στο διαδίκτυο, απλά επιλέξτε το αποτέλεσμα που σας αρέσει από τη λίστα. Θα δείτε τα αποτελέσματα και τον μετασχηματισμό της φωτογραφίας σας αμέσως. 

Πολλά εφέ έχουν ξεχωριστές κορνίζες φωτογραφιών, οι οποίες αναμφισβήτητα κάνουν τις φωτογραφίες σας πρωτότυπες, ζωντανές και κομψές. Εντούτοις, μερικές φορές υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένα πλαίσιο φωτογραφιών πρέπει να χρησιμοποιείται ξεχωριστά ή σε συνδυασμό με ένα άλλο αποτέλεσμα. Το Fotostars σας επιτρέπει να το κάνετε γρήγορα και εύκολα: απλά επιλέξτε οποιοδήποτε από τα δέκα διαθέσιμα πλαίσια. 

Το Fotostars δεν είναι απλώς ένας online επεξεργαστής φωτογραφιών, αλλά είναι επίσης ένα βολικό εργαλείο για τη δημιουργία σημειώσεων, demotivators και φωτογραφιών σε στυλ Polaroid. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε κείμενο στις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας ένα από τα έξι διαθέσιμα στυλ μορφοποίησης. 

Για να κάνετε τις φωτογραφίες σας πιο μοναδικές, προσφέρει μια ευρεία επιλογή πρόσθετων λειτουργιών για την επεξεργασία φωτογραφιών: ταξινόμηση χρώματος, αποκορεσμός, θόρυβος εικόνας, πλευρική σκιά, μετασχηματισμός σέπιας κλπ.

editor.pho.to

19.


Θέλετε να μπορείτε να επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες σας online, δωρεάν και χωρίς να χρειάζεται να έχετε δεξιότητες και ιδιαίτερες γνώσεις; Τότε το Editor.Pho.to είναι αυτό που ψάχνετε! Αυτό το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να διορθώσετε και να βελτιώσετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες με απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Βασικές λειτουργίες όπως η περικοπή και η περιστροφή φωτογραφιών είναι αυτές που χρειάζεστε πιο συχνά έτσι θα βρείτε τις επιλογές αυτές εξαιρετικά εύχρηστες και απλές στη χρήση τους. 

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο περιστροφής για να περιστρέψετε μια εικόνα κατά 90 μοίρες δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα, να την γυρίσετε κάθετα ή οριζόντια ή να την ισιώσετε. Για να περικόψετε μια εικόνα, απλώς κάντε κλικ και σύρετε μια γωνία ή μια πλευρά ενός πλαισίου περικοπής και τελειώσατε. Υπάρχει ένας αριθμός προκαθορισμένων αναλογιών και μια ελεύθερη. 

Όταν αποθηκεύετε μια επεξεργασμένη φωτογραφία, μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή της (.jpg ή .png), την ποιότητα και το μέγεθός της. Τροποποιήστε τη φωτεινότητα και την αντίθεση της εικόνας, προσαρμόστε τις σκιές και τις επισημάνσεις με το εργαλείο έκθεσης. 

Βελτιώστε τα χρώματα στην εικόνα σας αλλάζοντας την απόχρωση, τον κορεσμό και βελτιστοποιώντας τη θερμοκρασία χρώματος. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο ευκρίνειας για να ελέγξετε πόσο ευκρινής είναι η εικόνα σας. Τα εργαλεία προσαρμογής εικόνας λειτουργούν ομαλά με όλες τις αλλαγές να εφαρμόζονται άμεσα στη φωτογραφία σας. 

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας, προσθέστε αστεία αυτοκόλλητα, κομψά πλαίσια και προσαρμοσμένους υπότιτλους κειμένου. Θα βρείτε, 300+ διάφορα αυτοκόλλητα με θέμα, 30+ προσαρμόσιμα πλαίσια και περιγράμματα (μπορείτε να τα κάνετε πιο παχιά ή πιο λεπτά) και 20 φανταχτερές γραμματοσειρές για λεζάντες κειμένου καθώς και εκπληκτικά φωτογραφικά φίλτρα.

ImageBot

20.


Δωρεάν online εφαρμογή μέσω της οποίας μπορούμε να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας να προσθέσουμε γραφικά εφέ και να φτιάξουμε Buttons και λογότυπα. Μπορούμε να εφαρμόσουμε ειδικά εφέ στις φωτογραφίες μας να δημιουργήσουμε επαγγελματικές διαφημίσεις, να επεξεργαστούμε φωτογραφίες στο Facebook, να φτιάξουμε κάρτες, και υψηλής ποιότητας λογότυπα. 

Ο τρόπος χρήσης είναι απλούστατος, αφού επισκεφθούμε την ιστοσελίδα επιλέγουμε File-open και ανεβάζουμε στον υπολογιστή μας την φωτογραφία που θέλουμε να επεξεργαστούμε. Από εκεί και πέρα από τα δεξιά του μενού της εφαρμογής επιλέγουμε τα εφέ που μας ενδιαφέρουν και τα εφαρμόζουμε στην φωτογραφία μας. 

Αν τώρα θέλετε να ξεκινήσετε να φτιάξετε κάποιο λογότυπο ή υδατογράφημα χωρίς να υπάρχει στο υπόβαθρο κάποια φωτογραφία επιλέξτε file new image διαλέξτε ένα από τα δεκάδες έτοιμα λογότυπα και παραμετροποιήστε το ώστε να σας ταιριάζει αισθητικά. Αφού τελειώσετε πατήστε save/share για να σώστε το γραφικά σας στον υπολογιστή σας ή μοιράστε τα στο Facebook.

Online Image Editor

21.

Το Online Image Editor έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πάντα προσβάσιμο χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε επιπλέον λογισμικό. Από τον χώρο εργασίας σας, στο σχολείο ή στο σπίτι, εφόσον έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να επεξεργαστείτε μια εικόνα με καθαρό και γρήγορο τρόπο από υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, iPad, tablet και κινητό τηλέφωνο. 

Λειτουργεί σε όλες τις μορφές όπως: PNG, JPG/JPEG, BMP (Bitmap) ή GIF. Μπορείτε ακόμη να ανεβάσετε τις δικές σας γραμματοσειρές στο πρόγραμμα επεξεργασίας και να τις χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε κείμενο σε μια φωτογραφία, με τις δικές σας γραμματοσειρέςΌλες οι βασικές λειτουργίες είναι διαθέσιμες όπως, αποκοπή, αλλαγή μεγέθους και περικοπή. 

Αυτές οι δυνατότητες λειτουργούν σε όλες τις μορφές εικόνας, ακόμη και σε κινούμενα γραφικά GIF και διαφανή PNG. Με το εργαλείο κειμένου μπορείτε να προσθέσετε κείμενο στις εικόνες σας. Επίσης, η προσθήκη κειμένου σε κινούμενες εικόνες είναι απλή και γρήγορη. 

Με επιπλέον επιλογές, μπορείτε να προσθέσετε ένα περίγραμμα γύρω από το κείμενό σας και να κάνετε το κείμενο να ακολουθεί μια διαδρομή τόξου, με την επιλογή σκιά μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικά είδη χρωμάτων σκιών και θολών στο κείμενο. 

Συγχωνεύστε δύο εικόνες μαζί ή συνδυάστε πολλές εικόνες. Με τη ρύθμιση αδιαφάνειας μπορείτε να συνδυάσετε εικόνες με τον τρόπο που σας ταιριάζει περισσότερο, προσθέστε μια κινούμενη εικόνα σε ένα στατικό φόντο ή προσθέστε το χιόνι που πέφτει σε μια εικόνα. Η φαντασία σας είναι το όριο για να δημιουργήσετε ωραίες δυναμικές εικόνες. 

Κάντε μια εικόνα διαφανή με το εργαλείο διαφάνεια και το φόντο μιας εικόνας διαφανές κάνοντας απλά κλικ στο χρώμα που πρέπει να γίνει διαφανές ή αφαιρέστε τη διαφάνεια από την εικόνα σας. Τοποθετήστε μια εικόνα σε κείμενο, συμπεριλαμβανομένης μιας σκιάς και με διαφανές φόντο. ή προσθέστε τη βροχή που πέφτει σε μια εικόνα. 

 Ποιος χρειάζεται πλέον το Photoshop;