EnglishGreek

22 κορυφαίες Online εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφίας


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Με την πάροδο του χρόνου οι διαδικτυακές εφαρμογές έχουν αυξηθεί. Ο κύριος λόγος είναι φυσικά η παγκοσμίως ραγδαία αύξηση της χρήσης του internet που κατά κάποιο τρόπο έχει περιορίσει την χρήση των αντίστοιχων προγραμμάτων σε υπολογιστές και άλλες συσκευές. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα μίας διαδικτυακής εφαρμογής είναι ότι δεν χρειάζεται συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα για να εργαστεί, έτσι λοιπόν είναι προσιτό σε όλες σχεδόν τις συσκευές, ένα άλλος λόγος είναι ότι εφαρμογές και ειδικά εφαρμογές που έχουν σχέση με γραφικά σε ένα υπολογιστή χρειάζονται αρκετή επεξεργαστική ισχύ σε αντίθεση με τις διαδικτυακές, επομένως και ο πιο ταπεινός υπολογιστής μπορεί να τις δουλέψει. Για το σκοπό αυτό συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες..1.

PhotoFunia

Το PhotoFunia είναι ένα online εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών όπου μπορείτε να να ανεβάσετε οποιαδήποτε φωτογραφία και να την επεξεργαστείτε προσθέτοντας διάφορα εφέ και frames, αναγνωρίζει αυτόματα τα πρόσωπα στις φωτογραφία και σας επιτρέπει να προσθέσετε εφέ ώστε να δημιουργήσετε μία αστεία φωτογραφία με μοντάζ. Βάλτε το πρόσωπό σας σε μια πινακίδα, μια σφραγίδα, ή σε κάποιο το έργο της τέχνης. Η λειτουργία του είναι πολύ απλή και αυτονόητη και δεν χρειάζεται καθόλου επεξηγήσεις, τα ευχάριστα νέα είναι ότι η εφαρμογή προστέθηκε στο windows store της Microsoft δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες των windows 8 και Windows 10 να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητές της. Διατίθεται και σαν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα για όλα σχεδόν τα λειτουργικά συστήματα.


2.

pizap

Θα λέγαμε ότι απευθύνεται περισσότερο στους αρχάριους χρήστες που ψάχνουν να βρουν κάτι το απλό και εύκολα κατανοητό. Το πεδίο των εφαρμογών της χωρίζεται σε έξι επίπεδα. Το Make a Collage που θα μας δώσει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε και να κάνουμε κολλάζ τις φωτογραφίες μας, το Edit a Photo που μας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας όπως θα κάναμε με ένα καλό πρόγραμμα γραφικών, το TimeLine Covers που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε εξώφυλλα για το Facebook.To Twiter Header Cover με το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε φτιάξουμε εξώφυλλα για τον λογαριασμό μας στο Twiter, To Backgrounds ώστε να επιλέξουμε το υπόβαθρο μιας φωτογραφίας που θέλουμε να επεξεργαστούμε και τέλος το Web cam effects, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να τραβήξουμε φωτογραφίες από την κάμερα του υπολογιστή μας και να τις επεξεργαστούμε.

3.

BeFunky Editor

Eξαιρετική online εφαρμογή που θα μας βοηθήσει όχι μόνο να επεξεργαστούμε απλά τις φωτογραφίες μας αλλά μας δίνει ένα πολύ μεγάλο αριθμό ρυθμίσεων που δύσκολα μπορούμε να βρούμε ακόμη και σε πολύ καλά επαγγελματικά προγράμματα. Η λειτουργία του αρκετά απλή και το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ανεβάσουμε τη φωτογραφία που θέλουμε να επεξεργαστούμε και να επιλέξουμε το είδος της εργασίας μας.

4.

LunaPic

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των εφαρμογών web είναι ότι δεν υπάρχει ανάγκη εγκατάστασης στον υπολογιστή σας και πολλές φορές δεν χρειάζεται καν να εγγραφούμε για δουλέψουμε με μία εφαρμογή κάτι που γίνεται απλά και με το LunaPic.Πρόκειται για μία εξαιρετική web εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε και να επεξεργαστείτε τα γραφικά σας και όχι μόνο αφού δεν είναι απαραίτητο να επεξεργαστείτε φωτογραφίες στο web αφού για την περίπτωση αυτή απλά και μόνο θα πρέπει να προσθέσετε το url της διεύθυνσης της εικόνας. Για καλύτερα αποτελέσματα υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης πρόσθετων Mozila Google Chrome, και Instagram.

5.

Photopea

Αν ασχολείστε με τα γραφικά και ψάχνετε για ένα καλό προηγμένο, αλλά δωρεάν επεξεργαστή φωτογραφιών και δημιουργίας γραφικών, δοκιμάστε το Photopea. Πρόκειται για μια απολύτως δωρεάν εναλλακτική λύση του Photoshop. Επειδή δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε κανένα είδος λογισμικού, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού. Ακόμα και στο smartphone σας. Χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή φωτογραφιών μπορείτε να ανοίξετε και να επεξεργαστείτε αρχεία PSD, XCF, Sketch, XD, CDR καθώς και δημοφιλείς μορφές αρχείων εικόνας και να τα αποθηκεύσετε ως αρχεία PSD, JPG, PNG ή SVG. Λειτουργεί με διάνυσμα και ράστερ, έτσι ώστε να μπορείτε να εργαστείτε με αρχεία σε διάφορες μορφές. Διαθέτει τα πιο σημαντικά εργαλεία του Adobe Photoshop και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επεξεργασία εικόνας, δημιουργία εικονογραφήσεων, σχεδιασμό ιστοσελίδων ή μετατροπή μεταξύ διαφορετικών μορφών εικόνας Μπορεί να διαβάσει και να αποθηκεύσει αρχεία PSD. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει με στυλ επιπέδων, μάσκες, έξυπνα αντικείμενα, επίπεδα κειμένου και άλλα και δυνατότητα ρυθμίσεων εικόνας όπως φωτεινότητα, αντίθεση, επίπεδα, καμπύλες, απόχρωση, κορεσμός. Υποστηριζόμενες μορφές: PSD, XCF, Sketch, XD, CDR, SVG, EPS, PDF, WMF, EMF,PNG (APNG), JPG, GIF, WebP, ICO, BMP, PPM / PGM / PBM, TIFF, DNG, DDS.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρων ή μέρους αυτών, μόνο κατόπιν έγκρισης από την ιστοσελίδα μας.


1 2 3