22 Ιουλίου 2017

Yandex Disk : Δωρεάν online υπηρεσία με δυνατότητα αρχικής αποθήκευσης 10GB
- To Yandex Disk είναι μια δωρεάν online υπηρεσία που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε αρχεία σε διακομιστές της Yandex, αντίστοιχο δηλαδή του Dropbox του Google Drive και των λοιπών Cloud.(Η Yandex είναι μια από τις τρεις πιο δημοφιλείς εταιρείες μηχανών αναζήτησης στο κόσμο ισότιμος ανταγωνιστής των κολοσσών Google και Bing με έδρα τη Ρωσία). Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να διαχειριστείτε τα αρχεία σας σε οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω Web ή μέσω ειδικών προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για υπολογιστές και φορητές συσκευές.

- Τα αρχεία που αποστέλλονται σto Yandex Disk αποθηκεύονται στο cloud. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση σε αυτά από οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Δεν μπορείτε να χάσετε τίποτα ακόμα και σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο. Ωστόσο οι δυνατότητες της εφαρμογής δεν τελειώνουν εδώ αφού σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και να φτιάξετε τα δικά σας Άλμπουμς σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράψετε τις φωτογραφίες που έχετε αποθηκευμένες σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως στο Facebook, στο Instagram, στο Google+ και στο VK (social networking)


- Μπορείτε να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να δημιουργήσετε έγγραφα σχετικά με Yandex Disk δεξιά στον Βrowser σας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε πρόσθετα προγράμματα αφού υποστηρίζoνται έγγραφα κειμένου, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις.

- Για να ανεβάσετε αρχεία μεγαλύτερα από 2 GB, χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή "Yandex Disk" (για Windows ή Mac OS) γιατί οι Browsers δεν μπορούν να χειριστούν τόσο μεγάλα αρχεία. Για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να κάνουμε εγγραφή αποκτώντας ένα νέο e-mai του τύπου το όνομά σας@Yandex.com.Ξεκινάμε να κάνουμε εγγραφή ώστε να αποκτήσουμε το νέο μας e-mail εδώ. Κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία σας προσφέρονται 10GB δωρεάν αποθηκευτικός χώρος, ωστόσο μπορείτε να προσθέσετε extra αποθηκευτικό χώρο προσκαλώντας τους φίλους σας να χρησιμοποιήσουν το YandexDisk και για κάθε άτομο που προσθέτετε λαμβάνετε ένα επιπλέον 1 GB χώρου στο δίσκο.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,iOS, Android, Windows Phone, Mac OS X,


Yandex Disk : Δωρεάν online υπηρεσία με δυνατότητα αρχικής αποθήκευσης 10GB
4/ 5 stars - "Yandex Disk : Δωρεάν online υπηρεσία με δυνατότητα αρχικής αποθήκευσης 10GB" - To Yandex Disk είναι μια δωρεάν online υπηρεσία που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε αρχεία σε διακομιστές της Yandex, αντίστοιχο δηλα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>