13 Φεβρουαρίου 2016

PStart : Δημιουργήστε το δικό σας στικάκι με τις αγαπημένες σας φορητές εφαρμογές





Στο σημερινό μας άρθο θα δούμε πώς μπορούμε με πολύ απλό τρόπο να φτιάξουμε ένα portable USB stick που θα έχει μέσα ε τις αγαπημένες μας εφαρμογές ώστε το έχουμε μαζί μας όπου και να πάμε, χωρίς να χρειαστεί να εγκαθιστούμε προγράμματα.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Κατεβάζουμε το πρόγραμμα PStart που είναι η βάση για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ακολουθώντας τις εικόνες του παραδείγματος :
- Στην τελευταία φωτογραφία βλέπετε ότι ότι έχουμε δύο επιλογές η μία είναι να αποσυμπιέσουμε το πρόγραμμα σε κάποιο φάκελλο στον σκληρό μας δίσκο και η δεύτερη είναι να το αποσυμπιέσουμε μέσα στο USB μας, επομένως επιλέγουμε Portable setup και καθορίζουμε τη διαδρομή της εγκατάστασης.

2
Μέσα στο Memmory stick δημιουργούμε  ένα φάκελο με το όνομα π.χ software όπου μέσα εκεί θα τοποθετήσουμε τα προγράμματα που θέλουμε.
3
Τέλος αφού τελειώσουμε τρέχουμε το PStart μέσα από το στικάκι και όλες οι επιλογές μας παρουσιάζονται σαν εικονίδιο στην γραμμή εργαλείων, απο εκεί και πέρα τρέχουμε όποιο πρόγραμμα θέλουμε. Δεν μας περιορίζει κανείς, παρά μόνο η χωρητικότητα του USB stick ώστε να βάλουμε μέσα όσα προγράμματα portable επιθυμούμε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows





PStart : Δημιουργήστε το δικό σας στικάκι με τις αγαπημένες σας φορητές εφαρμογές
4/ 5 stars - "PStart : Δημιουργήστε το δικό σας στικάκι με τις αγαπημένες σας φορητές εφαρμογές" Στο σημερινό μας άρθο θα δούμε πώς μπορούμε με πολύ απλό τρόπο να φτιάξουμε ένα portable USB stick που θα έχει μέσα ε τις αγαπημ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>