Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Picture Stamper : Προσθέστε το λογότυπο σας στις φωτογραφίες σαςΕίτε είστε φωτογράφος, συγγραφέας, blogger ή απλά σας αρέσει να ασχολείστε με φωτογραφίες και θέλετε να μοιραστείτε τις εικόνες σε σας στο Facebook, Instagram, Twitter και άλλους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, ίσως θα θέλατε να τις σφραγίσετε με το όνομά σας, προσθέτοντας το λογότυπο σας (υδατογράφημα).

Το Picture Stamper είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό, αλλά με ένα διαισθητικό και εύκολο τρόπο. Μπορείτε να προσθέσετε όσες φωτογραφίες θέλετε και να τις σφραγίσετε ταυτόχρονα.

Το λογότυπό σας μπορεί να αποθηκευτεί για μελλοντική χρήση, ώστε να μην χρειάζεται να το επανασχεδιάσετε πάλι από την αρχή κάθε φορά που τρέχετε το πρόγραμμα. Υποστηρίζει τους περισσότερους τύπους αρχείων εικόνας όπως bmp, dib, jpeg, jpg, png, webp, και πολλούς άλλους.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X,

Picture Stamper : Προσθέστε το λογότυπο σας στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Picture Stamper : Προσθέστε το λογότυπο σας στις φωτογραφίες σας" Είτε είστε φωτογράφος, συγγραφέας, blogger ή απλά σας αρέσει να ασχολείστε με φωτογραφίες και θέλετε να μοιραστείτε τις εικόνες...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>