Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Picture Stamper : Προσθέστε το λογότυπο σας στις φωτογραφίες σαςΕίτε είστε φωτογράφος, συγγραφέας, blogger ή απλά σας αρέσει να ασχολείστε με φωτογραφίες και θέλετε να μοιραστείτε τις εικόνες σε σας στο Facebook, Instagram, Twitter και άλλους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, ίσως θα θέλατε να τις σφραγίσετε με το όνομά σας, προσθέτοντας το λογότυπο σας (υδατογράφημα).

Το Picture Stamper είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό, αλλά με ένα διαισθητικό και εύκολο τρόπο. Μπορείτε να προσθέσετε όσες φωτογραφίες θέλετε και να τις σφραγίσετε ταυτόχρονα.

Το λογότυπό σας μπορεί να αποθηκευτεί για μελλοντική χρήση, ώστε να μην χρειάζεται να το επανασχεδιάσετε πάλι από την αρχή κάθε φορά που τρέχετε το πρόγραμμα. Υποστηρίζει τους περισσότερους τύπους αρχείων εικόνας όπως bmp, dib, jpeg, jpg, png, webp, και πολλούς άλλους.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X,

Picture Stamper : Προσθέστε το λογότυπο σας στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Picture Stamper : Προσθέστε το λογότυπο σας στις φωτογραφίες σας" Είτε είστε φωτογράφος, συγγραφέας, blogger ή απλά σας αρέσει να ασχολείστε με φωτογραφίες και θέλετε να μοιραστείτε τις εικόνες...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>