Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει το AdBlock!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει να παράγει και να προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο σε εσάς. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

Phoenix OS : Πώς να εγκαταστήσετε παράλληλα με τα Windows και AndroidΤο Android παρ΄όλο ότι έχει αναπτυχθεί ως λειτουργικό σύστημα για smartphon, παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια μια σειρά από προσπάθειες στο να μετατραπεί σε ένα λειτουργικό σύστημα desktop. Αυτή τη στιγμή δύο είναι οι επικρατέστερες λύσεις το Remix OS και το Phoenix OS.

Ωστόσο, το Phoenix OS αυτή τη στιγμή αποτελεί μία πάρα πολύ καλή λύση ώστε να έχει κανείς στον υπολογιστή του ένα λειτουργικό Android με γραμμή εργασιών, μενού έναρξης, και ένα εξαιρετικό σύστημα διαχείρισης παραθύρων. Οι περισσότερες εφαρμογές και παιχνίδια Android μπορεί να τρέξουν στο Phoenix OS. Μπορείτε να ξεκινήσετε τις εφαρμογές σε λειτουργία πλήρους οθόνης,σε μικρότερα παράθυρα ή ακόμη να και αυξομειώσετε το μέγεθός τους και κυρίως περιλαμβάνει το Google Play Store. Μάλιστα σήμερα θα το το δούμε στην νεώτερη έκδοσή του που μόλις κυκλοφόρησε .

Η εφαρμογή θα τρέξει σε οποιοδήποτε υπολογιστή με windows 32bit ή 64bit και το σπουδαιότερο, δεν θα επηρεάσει τον υπολογιστή σας. Με απλά λόγια αυτό μεταφράζεται στο ότι δεν διατρέχετε τον κίνδυνο να διαγραφούν από κάποιο λάθος χειρισμό τα αρχεία των windows και φυσικά αν πλέον δεν το επιθυμείτε μπορείτε να το διαγράψετε ανά πάσα στιγμή από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων στα windows όπως ακριβώς θα κάνατε και με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Στην ιστοσελίδα του δημιουργού του προγράμματος θα βρείτε διαφορετικά ISO που το καθένα είναι φτιαγμένο ανάλογα με τον επεξεργαστή που έχετε. Ωστόσο η συμβουλή μου είναι να τρέξετε το PhoenixOS Downloader που θα αναγνωρίσει αυτόματα τη διαμόρφωση του υπολογιστή σας και θα κατεβάσει το κατάλληλο αρχείο . Ας δούμε όμως τώρα τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε.


ΒΗΜΑΤΑ
1
Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί PhoenixOS Downloader και κατεβάστε την εφαρμογή.

2
Τρέξτε την εφαρμογή και το πρόγραμμα αφού ανιχνεύσει, θα κατεβάσει αυτόματα την κατάλληλη εφαρμογή για τον επεξεργαστή σας.
3
Αφού κατέβει η εφαρμογή κάντε κλικ στο κουμπί install.

4
Επιλέξτε τώρα σε ποιο δίσκο θέλετε να εγκατασταθεί. Αν έχετε ένα επιλέξτε C, αν έχετε παραπάνω από ένα σκληρούς δίσκους ή SSD επιλέξτε τον ταχύτερο.5
Καθορίστε το μέγεθος του δίσκου σας. Όπως θα δείτε και παρακάτω αν μπορείτε να διαθέσετε τουλάχιστον 16 - 32 Gb χώρο στο νέο σας λειτουργικό θα μπορείτε να εγκαταστήσετε όσες εφαρμογές και παιχνίδια επιθυμείτε (μέχρι την χωρητικότητα που έχετε ορίσει) χωρίς να αντιμετωπίσετε ποτέ πρακτικά πρόβλημα χώρου.

6
Περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
7
Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα ανοίξει αυτόματα μία καρτέλα που θα σας προτρέψει να κάντε επανεκκίνηση. Κάντε κλικ στο κουμπί reboot now.


8
Περιμένετε λίγα λεπτά έως ότου η εφαρμογή αναγνωρίσει το hardware του υπολογιστή σας και στην επόμενη καρτέλα επιλέξτε ως γλώσσα τα αγγλικά. Στην επόμενη αποδεχθείτε του όρους χρήσης και κάντε κλικ στην επόμενη, βρείτε το wifi σας πληκτρολογήστε τον κωδικό σας και συνδεθείτε στο ίντερνετ, τέλος στην επόμενη και τελευταία καρτέλα  γράψτε το όνομα σας  και πατήστε Finish. Αυτό ήταν, μόλις μπήκατε στο νέο σας λειτουργικό.  Δείτε τις ενέργειες με τη σειρά στις επόμενες φωτογραφίες.


Εγκατάσταση BOOTLOADER σε περίπτωση αστοχίας

Κανονικά με την εγκατάσταση του Phoenix OS θα πρέπει να εγκατασταθεί και κάποιος bootloader που θα σας επιτρέπει κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας να διαλέξετε με ποιο από τα δύο λειτουργικά θα πρέπει να ξεκινήσετε. Αν δεν εγκατασταθεί, μην ανησυχείτε, κανένα πρόβλημα. Μεταβείτε στην σελίδα του EasyBCD και κατεβάστε το πρόγραμμα. Τρέξτε το στον υπολογιστή σας, επιλέξτε ελληνικά και στο μενού της εφαρμογή κάντε κλικ στο κουμπί επεξεργασία μενού εκκίνησης. Επιλέξτε, Use Metro Bootloader και καθορίστε το χρόνο που θα απαιτείται για να ξεκινήσει αυτόματα το λειτουργικό σας  και πατήστε αποθήκευση ρυθμίσεων.


Κάντε τώρα επανεκκίνηση και κάντε κλικ στο λειτουργικό που θέλετε να τρέξετε.Συμπεράσματα, συμβουλές, αντιμετώπιση προβλημάτων

Αν και το Phoenix OS δεν πρόκειται να τροποποποιήσει τα αρχεία των Windows, ωστόσο για κάθε ενεδεχόμενο καλό θα είναι να έχετε πάρει back-up του υπολογιστή σας. Αν σας φαίνεται δύσκολο μην το δοκιμάσετε, ή αν θέλετε να το δοκιμάσετε και δεν έχετε τουλάχιστον μία στοιχειώδη εμπειρία με τη χρήση H/Y δοκιμάστε σε κάποιο δεύτερο υπολογιστή.  

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να τρέξει απρόσκοπτα σε οποιοδήποτε υπολογιστή με Windows ωστόσο θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι είναι πολύ πιθανό να μην τρέξει σωστά σε πολύ παλιούς υπολογιστές με παρωχημένη τεχνολογία και πολύ αργούς δίσκους  αλλά και σε υπολογιστές κλειδωμένους από τον κατασκευαστή τους με τεχνολογία BIOS (UEFI). Στην περίπτωση αυτή για να ξεκλειδώσετε  την εκκίνηση πρέπει να απενεργοποιήσετε το Secure Boot από το Bios του υπολογιστή σας.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Phoenix OS : Πώς να εγκαταστήσετε παράλληλα με τα Windows και Android
4/ 5 stars - "Phoenix OS : Πώς να εγκαταστήσετε παράλληλα με τα Windows και Android " Το Android παρ΄όλο ότι έχει αναπτυχθεί ως λειτουργικό σύστημα για smartphon, παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια μια σειρά από προσπά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>