28 Ιανουαρίου 2017

Math Processor : Επίλυση προβλημάτων στατιστικής, γεωμετρίας, τριγωνομετρίας, άλγεβρας Boole
Το Math Processor είναι μία επιστημονική εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων που κυμαίνονται από αριθμητική με στατιστικές, γεωμετρία, τριγωνομετρία, άλγεβρα Boole, θεωρία αριθμών και  άλλα παρεμφερή θέματα. Είναι δωρεάν ανοικτού κώδικα και πιο προσιτό σε λιγότερο έμπειρους χρήστες ώστε να  τους βοηθήσει να το χρησιμοποιήσουν σε δικές τους εφαρμογές! Το Math Processor είναι ένα λογισμικό σε εξέλιξη επομένως αναμένουμε να προστεθούν στο μέλλον πολύ περισσότερες λειτουργίες.

Math Processor : 1.0.2.5

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Math Processor : Επίλυση προβλημάτων στατιστικής, γεωμετρίας, τριγωνομετρίας, άλγεβρας Boole
4/ 5 stars - "Math Processor : Επίλυση προβλημάτων στατιστικής, γεωμετρίας, τριγωνομετρίας, άλγεβρας Boole" Το Math Processor είναι μία επιστημονική εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων που κυμαίνονται από αρ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>