20 Φεβρουαρίου 2016

Free OCR : Μετατρέψτε σε επεξεργάσιμο έγγραφο το κείμενο από μια εικόνα
Το  Free-OCR.com είναι μια δωρεάν online OCR. Το OCR σας επιτρέπει να εξαγάγετε το κείμενο από μια εικόνα και να το μετατρέψετε σε επεξεργάσιμο έγγραφο κειμένου. Εάν χρειάζεστε λοιπόν να τροποποιήσετε κείμενο από μια εικόνα, απλά σαρώστε το και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το OCR  για να το μετατρέψετε σε επεξεργάσιμο κείμενο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  την υπηρεσία για να εξαγάγετε κείμενο από οποιαδήποτε εικόνα. Η υπηρεσία είναι δωρεάν, χωρίς να είναι απαραίτητη η εγγραφή. Απλά ανεβάστε τα αρχεία εικόνας σας και μεταρέψτε τα.Υποστηριζόμενα αρχεια, JPG, GIF, TIFF BMP ή PDF (μόνο στην πρώτη σελίδα). 

Author's Website:


Free OCR : Μετατρέψτε σε επεξεργάσιμο έγγραφο το κείμενο από μια εικόνα
4/ 5 stars - " Free OCR : Μετατρέψτε σε επεξεργάσιμο έγγραφο το κείμενο από μια εικόνα " Το  Free-OCR.com είναι μια δωρεάν online OCR. Το OCR σας επιτρέπει να εξαγάγετε το κείμενο από μια εικόνα και να το μετατρέψετε σε ε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>