30 Ιουνίου 2016

Desk Drive : Δημιουργήστε συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας για συσκευές USB, CD / DVD
Όταν συνδέετε ένα USB στικ έναν εξωτερικό USB σκληρό δίσκο, ή κάποιο CD / DVD για να το δείτε θα πρέπει να ανοίξετε το εικονίδιο ο υπολογιστής μου και να το τρέξετε μέσα από το παράθυρο του windows explorer. Με το πρόγραμμα αυτό δεν χρειάζεται καμία ενέργεια αφού με το που θα τοποθετήσετε το στικάκι σας σε οποιαδήποτε USB θύρα του υπολογιστή σας, η οταν βάλτε κάποιο CD/DVD στην μονάδα CD-DVR ROM στον υπολογιστή σας, αμέσως θα εμφανιστεί το εικονίδιο συντόμευσης της συσκευής στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, αποσυνδέοντας τώρα το στικάκι σας ή βγάζοντας το CD ή DVD από τον υπολογιστή σας η συντόμευση θα διαγραφεί χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Desk Drive : Δημιουργήστε συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας για συσκευές USB, CD / DVD
4/ 5 stars - "Desk Drive : Δημιουργήστε συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας για συσκευές USB, CD / DVD" Όταν συνδέετε ένα USB στικ έναν εξωτερικό USB σκληρό δίσκο, ή κάποιο CD / DVD για να το δείτε θα πρέπει να ανοίξετε το εικονίδιο ο υπολ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>