Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

CloneApp : Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας- επαναφοράς, ρυθμίσεων εφαρμογών και διαμορφώσεων των WindowsΤο CloneApp είναι ένα μικρό, πλήρως φορητό βοηθητικό πρόγραμμα για τα Windows που έχει σχεδιαστεί για εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά  ρυθμίσεων, εφαρμογών και διαμορφώσεων που είναι αποθηκευμένα στους καταλόγους των Windows. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αντιγράψετε και να επαναφέρετε τα αρχεία διαμόρφωσης από εφαρμογές και στοιχεία των Windows.

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι εντελώς διαφορετικός από τα συνηθισμένα προγράμματα αντιγράφων ασφαλείας.Υποστηρίζει αρκετά προγράμματα, ωστόσο, μπορεί να εντοπίσει ποια προγράμματα έχετε εγκαταστήσει, ακόμη περιλαμβάνει τη δυνατότητα χειροκίνητης δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας έτσι ώστε να συμπεριλάβετε και προγράμματα που δεν υποστηρίζονται.

Για την έναρξη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, κάντε κλικ στο κουμπί Start CloneApp και η εφαρμογή θα ξεκινήσει αμέσως τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Για την επαναφορά των ρυθμίσεων των εφαρμογών ακολουθείτε την ίδια διαδικασία πατώντας απλά το κουμπί Restore.

Πρόκειται για μία απολύτως φορητή εφαρμογή, έτσι, δεν είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε τίποτα, ωστόσο για να λειτουργήσει σωστά, θα πρέπει να το τρέξετε με δικαιώματα διαχειριστή. Από εκεί και μετά ελέγξτε τα προγράμματα που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και κάντε κλικ στο κουμπί Start CloneApp για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των απαραίτητων αρχείων και κλειδιών μητρώων έτσι ώστε στη συνέχεια να τα  αντιγράψετε στο νέο σας υπολογιστή. Τέλος, μπορείτε να κατεβάσετε plugins που θα σας βοηθήσουν να προσέθετε extra προγράμματα απ΄αυτά που περιλαμβάνονται στην κύρια εφαρμογή.

CloneApp 2.07

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
CloneApp : Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας- επαναφοράς, ρυθμίσεων εφαρμογών και διαμορφώσεων των Windows
4/ 5 stars - "CloneApp : Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας- επαναφοράς, ρυθμίσεων εφαρμογών και διαμορφώσεων των Windows" Το CloneApp είναι ένα μικρό, πλήρως φορητό βοηθητικό πρόγραμμα για τα Windows που έχει σχεδιαστεί για εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφα...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>