//Add More external stylesheets 6 επιλεγμένα δωρεάν παιχνίδια με κάρτες και πασιέντζες για τα Windows



Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

6 επιλεγμένα δωρεάν παιχνίδια με κάρτες και πασιέντζες για τα Windows

read

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια με κάρτες,  εγκαταστήστε στον υπολογιστή σας και περάστε ευχάριστα την ώρα σας  6 ξεχωριστές εφαρμογές με επιλεγμένα δωρεάν παιχνίδια με κάρτες και πασιέντζες.
1.
Το Poculis Mahjong είναι μια έκδοση του κλασικού Oriental επιτραπέζιου παιχνιδιού όπου μπορούμε να απολαύσουμε περισσότερα από 120 επίπεδα κατανεμημένα σε 6 διαφορετικά περιβάλλοντα. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 6 θέματα που περιέχουν για το καθένα 50 σχεδιαγράμματα και 5 μετάλλια για να κερδίσετε. Για να παίξετε το Mahjong Solitaire, θα πρέπει να επιλέξετε ζεύγη των πλακιδίων που έχουν όμοια σύμβολα.

2.
Το Solitaire παραμένει το πλέον δημοφιλές παιχνίδι υπολογιστή όλων των εποχών και δικαίως. Οι απλοί κανόνες και ο εύκολος τρόπος παιξίματος μαθαίνονται γρήγορα από οποιονδήποτε. Απλά εστιάστε την προσπάθειά σας στην απομάκρυνση των φύλλων από το τραπέζι ή δοκιμάστε να αυξήσετε τη βαθμολογία σας για να διαγωνιστείτε με τους φίλους σας. Το Solitaire αποτελεί μέρος των Windows για περισσότερα από 20 χρόνια, και το Microsoft Solitaire Collection το καθιστά την καλύτερη εμπειρία μέχρι σήμερα με πέντε διαφορετικά παιχνίδια καρτών σε ένα.

3.
Eλκυστικό παιχνίδι καρτών για όλες τις ηλικίες, δείξτε τις ικανότητές σας και εξασκήστε το μυαλό σας, περνώντας ευχάριστα την ώρα σας. Πρόκειται για είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με κάρτες που εύκολα θα μάθετε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορειτε και με την ίδια ευκολία να το κερδίσετε, ένα πράγμα πάντως είναι σίγουρο, ίσως πρόκειται για την συναρπαστική πασιέντζα που έχετε παίξει ποτέ. 

4.
Μία θαυμάσια συλλογή με 40 διαφορετικές εκδοχές πασιέντζας σε τρισδιάστατη απεικόνιση. Αφού ξεκινήσετε το παιχνίδι, πρέπει πρώτα να προσθέσετε ένα όνομα στο οποίο θα καταχωρούνται τα δεδομένα όλου του ιστορικού των παιχνιδιών και στη συνέχεια επιλέξτε οποιαδήποτε πασιέντζα. 

5.
Το XM Solitaire περιέχει 200 card games για τα windows του τύπου (Freecell, Klondike, Fan, Spider, Pyramid, Gaps, κ.λπ) με δεκάδες διαφορετικά περιβάλλοντα και κάρτες. Μία σημαντική καινοτομία του παιχνιδιού είναι ότι ο χρήστης μπορεί να προσθέσει τις δικές του κάρτες αλλά και εικόνες φόντου .

6.
Συλλογή από δωρεάν cardgames και πασιέντζες που συνοδεύεται από ένα πολύ καλό ήχο και με ένα υψηλό επίπεδο γραφικών. Σε αυτή τη συλλογή θα βρείτε κλασικά παιχνίδια, όπως τα : Diplomat, Grandfather’s Clock Spider, Eighteens, Klondike, Spider One Suit, Flower Garden, Pyramid, Spider Two Suits, FreeCell, Royal Rendezvous, Travellers.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!