22 Δεκεμβρίου 2017

Trillian: Απλοποιήστε την διαδικασία και λήψη αποστολής μυνημάτων και ανταλλαγής αρχείων

Μια από τις καλύτερες εφαρμογές που έχει ως σκοπό να απλοποιήσει την διαδικασία και λήψη αποστολής μηνυμάτων και ανταλλαγής αρχείων μεταξύ των διάσημων εφαρμογών chat όπως είναι τα IRC, AIM, ICQ,Yahoo!,Twiter, Facebook, Skype, My space, LinkedIn και άλλα. Στην ουσία πρόκειται για ένα multi-network client που αναλαμβάνει να μαζέψει τους λογαριασμούς Chat στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα. 

Η χρήση του είναι απλή, δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Trillian (είναι δωρεάν) και από τις ρυθμίσεις του προγράμματος προσθέσετε ένα -ένα τους λογαριασμούς σας από τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να λαμβάνετε ταυτόχρονα μηνύματα από όλους του λογαριασμούς σε ξεχωριστά παράθυρα και να στέλνετε τα μηνύματα σας. Φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε και με ήχο και βίντεο και να μεταφέρετε τα αρχεία ή τις φωτογραφίες σας. Το πιο εντυπωσιακό είναι ίσως ότι μπορείτε να τα ελαχιστοποιήσετε και κάθε φορά που υπάρχει κάποια ανάρτηση ή μήνυμα στους λογαριασμούς σας ένα μυνηματάκι Pop-up θα αναδύεται που θα σας ενημερώνει σχετικά με το περιεχόμενο.

Φυσικά μπορείτε από τις ρυθμίσεις να ορίσετε και το είδος των μηνυμάτων που θέλετε να λαμβάνετε εξαιρώντας μηνύματα και αναρτήσεις άσχετα. Αν σας αρέσει να έχετε πάντα ανοιχτό το Chat του facebook ή του Twiter ή γενικά δεν θέλετε να χάνετε κανένα μήνυμα ή ανάρτηση στα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα, νομίζω ότι η εφαρμογή αυτή είναι μοναδική, φτιαγμένη για εσάς και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα σας ικανοποιήσει.

Trillian 6.1.0.12

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Android, iOS


Trillian: Απλοποιήστε την διαδικασία και λήψη αποστολής μυνημάτων και ανταλλαγής αρχείων
4/ 5 stars - "Trillian: Απλοποιήστε την διαδικασία και λήψη αποστολής μυνημάτων και ανταλλαγής αρχείων" Μια από τις καλύτερες εφαρμογές που έχει ως σκοπό να απλοποιήσει την διαδικασία και λήψη αποστολής μηνυμάτων και ανταλλαγής αρ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>