25 Φεβρουαρίου 2016

Toucan : Δημιουργήσετε κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα σας
- Η εφαρμογή που θα σας παρουσιάσουμε είναι μία εφαρμογή φορητή, (Portable) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να εγκατασταθεί, και με την βοήθεια της μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα του υπολογιστή σας να τα συγχρονίσετε και γιατί όχι ακόμη και να τα κρυπτογραφήστετε.

- Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι πάντα απαραίτητη ιδιαίτερα εάν τα δεδομένα με τα οποία εργάζεστε περιέχουν σημαντικά στοιχεία και φυσικά δεν μιλάμε μόνο για φωτογραφίες ή τραγούδια, αλλά ακόμη και για προσωπικά δεδομένα, τρεχούμενους λογαριασμούς, αριθμούς τραπεζικών λογαρισμών , διαγράμματα, κλπ. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει πέντε βασικούς τρόπους συγχρονισμού: Copy, Mirror, Equalise, Move and Clean που μπορούν να συνδυαστούν με μια ποικιλία ελέγχων αρχείων όπως είναι το μέγεθος των αρχείου, η τροποποίηση της ώρας των αρχείων και ο έλεγχος της κεφαλίδας ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο αριθμός των αρχείων που απαιτείται για την αντιγραφή. 

- Μπορείτε να δημιουργήσετε αντιγράφα ασφαλείας και επαναφοράς σε κλασικούς τύπους αρχείων όπως είναι τα Zip, 7-Zip και gzip , με την υποστήριξη για την πλήρη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, την ενημέρωση υπαρχόντων αντιγράφων ασφαλείας καθώς και την αποκατάσταση αρχείων από συμπιεσμένα αρχεία.

- Επίσης υποστηρίζεται ο αυτόματος έλεγχος των αρχείων που δημιουργήθηκαν με κωδικό πρόσβασης, περιλαμβάνει κρυπτογράφηση AES-256, κρυπτογράφηση και μια μεγάλη συλλογή από ενσωματωμένες μεταβλητές για βασικές λειτουργίες, όπως η ημερομηνία, η ώρα ή ακόμη και περισσότερο σύνθετες μεταβλητές που περιλαμβάνουν την ετικέτα των δίσκων ή τα έγγραφα του καταλόγου, τέλος πολλά άλλα χαρακτηριστικά συμπληρώουν την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής όπως είναι η πλήρης υποστήριξη drag and drop και η μεταφράση του μενού του προγράμματος σε πολλές γλώσσες.

-  Εν κατακλείδι πρόκειται για μία εφαρμογή που από πρώτη εμφάνιση μπορεί να μη σας γεμίζει το μάτι, όμως είναι πραγματικό διαμάντι με πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Toucan : Δημιουργήσετε κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα σας
4/ 5 stars - "Toucan : Δημιουργήσετε κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα σας" - Η εφαρμογή που θα σας παρουσιάσουμε είναι μία εφαρμογή φορητή, (Portable) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε υπολογιστή χ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>