09 Οκτωβρίου 2016

TinyTake : Δωρεάν πρόγραμμα καταγραφής εικόνας και βίντεο για Windows και Mac
Το TinyTake είναι ένα λογισμικό καταγραφής για τα Windows και  Mac . Με το TinyTake, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο από την οθόνη του υπολογιστή σας, να προσθέσετε σχόλια και να τα μοιραστείτε με άλλους μέσα σε λίγα λεπτά και είναι διαθέσιμο δωρεάν. Είναι ένα προϊόν της MangoApps και είναι πιστοποιημένο ως spyware free. Λειτουργεί σε Windows  7, 8, 8.1 ή 10 και απαιτεί τουλάχιστον 4GB μνήμης RAM. Χρησιμοποιείται από περισσότερες από 7500 εταιρείες σε όλο τον κόσμο, και συνδυάζει μοναδικά την Κοινωνική Δικτύωση επιχειρήσεων. Η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει και ως απλή εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται καμία εγγραφή, με τη διαφορά ότι απλώς δεν μπορείτε να ανεβάσετε τις εικόνες και τα βίντεο στους σέρβερς της υπηρεσίας MangoApps. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή θα πρέπει να διαθέτετε κάποιο εταιρικό e-mail, όχι του τύπου Yahoo, Gmail, hotmail. 

TinyTake : 4.0.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X

TinyTake : Δωρεάν πρόγραμμα καταγραφής εικόνας και βίντεο για Windows και Mac
4/ 5 stars - " TinyTake : Δωρεάν πρόγραμμα καταγραφής εικόνας και βίντεο για Windows και Mac" Το TinyTake είναι ένα λογισμικό καταγραφής για τα Windows και  Mac . Με το TinyTake, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο απ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>