26 Απριλίου 2016

Quick Erase : Διαγράψτε οριστικά τα αρχεία σας έτσι ώστε να μην μπορούν να ανακτηθούν




- Όσοι πιστεύετε ότι όταν διαγράφετε ένα αρχείο αυτό δεν είναι δυνατόν να ανακτηθεί, κάνετε λάθος αφού οποιοσδήποτε με τα κατάλληλα εργαλεία μπορεί να το ανακτήσει. Ωστόσο το Quick Erase είναι ένα απλό ευέλικτο εργαλείο που εξασφαλίζει ότι το ή τα αρχεία που θέλετε να καταργήσετε θα διαγραφούν οριστικά. Χρησιμοποιεί απίστευτα αποτελεσματικές μεθόδους και ουσιαστικά τα διαγραμμένα αρχεία σας ακόμη και αν ανακτηθούν είναι μη αναγνωρίσιμα.

- Διαθέτει δώδεκα διαφορετικές μεθόδους διαγραφής που ποικίλλουν από την απλή μέθοδο ασφαλούς διαγραφής μέχρι και ιδιαίτερα πολύπλοκες μεθόδους. Επιπλέον, για να μηδενίσετε την πιθανότητα ανάκτησης των αρχείων σας, το πρόγραμμα αντικατασταθά τα διαγραμμένα δεδομένα και αλλάζει την ημερομηνία τους. Για να δουλέψετε  την εφαρμογή, απλά τρέξτε τη και σύρτε τα αρχεία ή τους φακέλους που θέλετε να διαγράψετε στο κύριο παράθυρο του προγράμματος.

- Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί Ναι στο παράθυρο επιβεβαίωσης, τα δεδομένα σας θα εξαφανιστούν. Οι ρυθμίσεις που Quick Erase σας παρέχουν να επιλέξετε την επιθυμητή μέθοδο διαγραφής και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το προειδοποιητικό μήνυμα. Δεν απαιτείται εγκατάσταση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows





Quick Erase : Διαγράψτε οριστικά τα αρχεία σας έτσι ώστε να μην μπορούν να ανακτηθούν
4/ 5 stars - " Quick Erase : Διαγράψτε οριστικά τα αρχεία σας έτσι ώστε να μην μπορούν να ανακτηθούν " - Όσοι πιστεύετε ότι όταν διαγράφετε ένα αρχείο αυτό δεν είναι δυνατόν να ανακτηθεί, κάνετε λάθος αφού οποιοσδήποτε με τα κατάλληλα ε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>