13 Οκτωβρίου 2016

Lupo PenSuite 2016 : Δωρεάν σουίτα φορητών προγραμμάτων και παιχνιδιών.
Το Lupo PenSuite είναι μία δωρεάν σουίτα φορητών προγραμμάτων και παιχνιδιών. Αυτή η σουίτα έχει σχεδιαστεί για να απλοποιήσει τη ζωή του χρήστη, συλλέγοντας τις καλύτερες φορητές εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο Διαδίκτυο. Βελτιστοποιημένο για να φορτωθεί σε ένα USB flash drive για να το έχετε πάντα μαζί σας, περιλαμβάνει πάνω από 160 εξαιρετικά επιλεγμένα φορητά προγράμματα και παιχνίδια (7-Zip, Audacity, CCleaner, eMule, FileZilla, Firefox, GIMP, Instantbird, IrfanView, Notepad + +, Opera, SumatraPDF, Thunderbird, μTorrent, VLC και πολλά άλλα). Μπορείτε επίσης να το προσαρμόσετε και να το τροποποιήσετε προσθέτοντας ή αφαιρώντας φορητές εφαρμογές από μία ευρεία βάση δεδομένων του λογισμικού. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Lupo PenSuite 2016 : Δωρεάν σουίτα φορητών προγραμμάτων και παιχνιδιών.
4/ 5 stars - "Lupo PenSuite 2016 : Δωρεάν σουίτα φορητών προγραμμάτων και παιχνιδιών." Το Lupo PenSuite είναι μία δωρεάν σουίτα φορητών προγραμμάτων και παιχνιδιών. Αυτή η σουίτα έχει σχεδιαστεί για να απλοποιήσει τη ζωή ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>