29 Ιουλίου 2017

Kaspersky Password Manager : Διαχειριστείτε τους κωδικούς πρόσβασης και προστατεύεστε το απόρρητο σας





Αν ψάχνετε για ένα για ένα απλό, δωρεάν αλλά κυρίως ασφαλές λογισμικό για να φυλάξετε τους κωδικούς πρόσβασης για τις ιστοσελίδες  όπου διατηρείτε κάποιο λογαριασμό λογαριασμό, για εφαρμογές που απαιτούν λογαριασμό, για τις πιστωτικές σας κάρτες τις σημειώσεις και για τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες  και μάλιστα να έχετε πρόσβαση σ΄αυτά  είτε από τον υπολογιστή, είτε από το κινητό σας, το Kaspersky Password Manager είναι μάλλον αυτό που ζητατε. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X, Android, iOS,





Kaspersky Password Manager : Διαχειριστείτε τους κωδικούς πρόσβασης και προστατεύεστε το απόρρητο σας
4/ 5 stars - "Kaspersky Password Manager : Διαχειριστείτε τους κωδικούς πρόσβασης και προστατεύεστε το απόρρητο σας" Αν ψάχνετε για ένα για ένα απλό, δωρεάν αλλά κυρίως ασφαλές λογισμικό για να φυλάξετε τους κωδικούς πρόσβασης για τις ιστοσελίδες ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>