29 Ιουνίου 2017

EMET : Προστατευτείτε από τις πιο κοινές τεχνικές επίθεσης και άγνωστες απειλές
Το Enhanced Mitigation Experience Toolkit έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες από το να αποκτήσουν πρόσβαση χάκερς στους υπολογιστές τους. Το EMET σας προστατεύει από τις πιο κοινές τεχνικές επίθεσης αλλά ακόμη και από άγνωστες απειλές που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και να εκμεταλευτούν τρωτά σημεία και κενά ασφαλείας στο λειτουργικό σας σύστημα βοηθώντας και προστατεύοντας τον υπολογιστή σας από την εκτροπή του, τον τερματισμό, το κλείδωμα, και ακυρώνοντας διάφορες δράσεις και τεχνικές που χρησιμοποιούν οι χάκερς. Επειδή χρησιμοποιεί γενικές μεθόδους ασφάλειας, δεν χρειάζεται να ενημερωθεί με νεώτερα δεδομένα για ιούς όπως γίνεται στα προγράμματα antivirus. Ωστόσο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα δεν αντικαθιστά το antivirus που πρέπει να έχουμε πάντα στον υπολογιστή μας αλλά λειτουργεί παράλληλα με αυτό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη συνολική του απόδοση προστασίας.

EMET : 5.52
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

EMET : Προστατευτείτε από τις πιο κοινές τεχνικές επίθεσης και άγνωστες απειλές
4/ 5 stars - "EMET : Προστατευτείτε από τις πιο κοινές τεχνικές επίθεσης και άγνωστες απειλές " Το Enhanced Mitigation Experience Toolkit έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες από το να αποκτήσουν πρόσβαση χάκερς στους υπολο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>