Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

DSynchronize : Συγχρονίστε δύο ή περισσότερους καταλόγους σε ένα τοπικό δίκτυοΤο DSynchronize είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που συγχρονίζει δύο ή περισσότερους καταλόγους σε ένα τοπικό δίκτυο. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και με ελληνικού μενού. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να κατεβάσετε το DSynchronize Greek Pack από την ιστοσελίδα του δημιουργού να το αποσυμπιέσετε και να  μεταφέρετε το αρχείο DSynchronize.lng στον κύριο φάκελο του προγράμματος.ΕΠΙΛΟΓΕΣ - ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

 1. "Αποθήκευση στην έξοδο" Χρησιμεύει για την αποθήκευση όλων των ρυθμίσεων και την απομνημόνευση των καταλόγων που συγχρονίσατε. 
 2. "Αντικατακερματός" Μειώνει τον κατακερματισμό του δίσκου: Προκειμένου να αποτραπούν τρύπες στη δομή του αρχείου όταν αυτό αντικαθίσταται, το παλιό αρχείο αφαιρείται πρώτα από τη δομή και στη συνέχεια το αρχείο αντικατάστασης εγγράφεται στη θέση του παλιού αρχείου.
 3.  "Ενεργοποίηση χρονοδιακόπτη συγχρονισμού" Αυτή η επιλογή ενεργοποιεί την εκτέλεση του συγχρονισμού σε τακτική βάση. Μπορείτε να του ορίσετε το χρόνο αναμονής μεταξύ των συγχρονισμών με βάση ώρες και λεπτά. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε ορισμένες ημέρες που θέλετε να γίνει συγχρονισμός ή μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας που καθορίσατε. 
 4. "Δημιουργία φακέλου αν δεν υπάρχει" Εάν ο καθορισμένος κατάλογος δεν υπάρχει στον προορισμό, θα δημιουργηθεί αυτόματα με το ίδιο όνομα όπως του καταλόγου προέλευσης.
 5. "Τερματισμός στο τέλος" Αυτή η επιλογή θα κλείσει αυτόματα τον υπολογιστή μετά το τέλος του συγχρονισμού.
 6.  "Προσθήκη ημερομηνίας στο φάκελο προορισμού" Αυτή η επιλογή προσθέτει την ημερομηνία στα αρχεία του προορισμού. Για παράδειγμα, εάν το αρχείο προέλευσης x είναι «C:\mapindestination» θα γίνει «C:\mapindestination 18-07-2004 22.30». Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία πολλαπλών αντιγράφων ασφαλείας χρησιμοποιώντας μια χρονοσήμανση για να δείξει τη διαφορά μεταξύ τους.
 7.  "Αντιγραφή μόνο νεότερων" Ενημέρωση αρχείων στο φάκελο προορισμού μόνο αν τα πηγαία αρχεία είναι πιο πρόσφατα.
 8. "Αμφίδρομος συγχρονισμός" Αυτό επιτρέπει στα πιο πρόσφατα αρχεία και των δύο θέσεων να αντιγραφούν στην άλλη. Κάθε αρχείο των φακέλων προέλευσης και προορισμού ελέγχεται και το πιο πρόσφατο αρχείο αντιγράφεται και στις δύο θέσεις. Η προέλευση και ο προορισμός θα πρέπει να είναι ίδιοι μετά τον συγχρονισμό. 9. "Συγχρονισμός σε πραγματικό χρόνο" Παρακολουθεί συνεχώς τους καθορισμένους φακέλους (αυτό χρησιμοποιεί πολύ λίγο την CPU) για αλλαγές που συμβαίνουν στην προέλευση και τις μεταδίδει κατά συνέπεια στον προορισμό. Πριν την ενεργοποίηση αυτής της επιλογής, είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί ένας κανονικός συγχρονισμός.  Στην πραγματικότητα, η λειτουργία αυτής της επιλογής είναι η διατήρηση δύο πανομοιότυπων συνόλων αρχείων από την αρχή. 
 10. "Αυτόματη έναρξη" Αυτό ξεκινάει αυτόματα το πρόγραμμα μαζί με την έναρξη των Windows, με τις τελευταίες επιλογές που έχετε αποθηκεύσει. Εάν ο συγχρονισμός γίνει με έναν χρονοδιακόπτη, θα παρουσιαστεί ως προγραμματισμένη, διαφορετικά ο συγχρονισμός θα πραγματοποιηθεί άμεσα.
 11. "Έναρξη ως υπηρεσία" Αυτό ξεκινάει αυτόματα το πρόγραμμα ως μια υπηρεσία μαζί με την έναρξη των Windows. Είναι δυνατό να καθορίσετε το λογαριασμό σύμφωνα με τον οποίο θα εκτελεστεί το πρόγραμμα. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός που έχει οριστεί έχει επαρκή προνόμια για την πρόσβαση στους καταλόγους προέλευσης και προορισμού.Δεν απαιτείται εγκατάσταση, ωστόσο  για να λειτουργήσει σωστά τρέξτε το με δικαιώματα διαχειριστή.
DSynchronize : 2.40.46

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
DSynchronize : Συγχρονίστε δύο ή περισσότερους καταλόγους σε ένα τοπικό δίκτυο
4/ 5 stars - " DSynchronize : Συγχρονίστε δύο ή περισσότερους καταλόγους σε ένα τοπικό δίκτυο" Το DSynchronize είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που συγχρονίζει δύο ή περισσότερους καταλόγους σε ένα τοπικό δίκτυο. Η εφαρμογή είναι ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>