10 Ιανουαρίου 2016

DivFix ++ : Επισκευάστε χαλασμένα αρχεία βίντεο

Μερικές φορές  ορισμένα βίντεο ή ταινίες που θέλουμε να παρακολουθήσουμε στον υπολογιστή μας έχουν υποστεί κάποια φθορά και δεν παίζουν. Ωστόσο με το DivFix ++ μπορείτε πλέον να τα διορθώσετε εάν είναι σε μορφή AVI. Πρόκειται για ένα πραγματικά εύχρηστο, δωρεάν πρόγραμμα βίντεο επισκευής αρχείων AVI και είναι σχεδιασμένο για να επισκευάζει αρχεία βίντεο την στιγμή που τα κατεβάζουμε από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο όπως ed2k (eMule), torrent, gnutella, ftp. web ή οποιαδήποτε άλλη πηγή . Επί του παρόντος μπορεί να επισκευάσει AVI και DivX αρχείων. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X,


DivFix ++ : Επισκευάστε χαλασμένα αρχεία βίντεο
4/ 5 stars - " DivFix ++ : Επισκευάστε χαλασμένα αρχεία βίντεο" Μερικές φορές  ορισμένα βίντεο ή ταινίες που θέλουμε να παρακολουθήσουμε στον υπολογιστή μας έχουν υποστεί κάποια φθορά και δεν παίζ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>