22 Σεπτεμβρίου 2017

Clean Master Phone Boost : Ο πιό δημοφιλής βελτιστοποιητής για Android
Απλό, λεπτομερές και ασφαλές, το Clean Master Phone Boost είναι ο πιό διαδεδομένος βελτιστοποιητής για Android, μία σουίτα ενίσχυσης ταχύτητας και μνήμης από την Cheetah Mobile. Είναι ασύγκριτο στην βελτίωση των επιδόσεων της συσκευής, την διαγραφή άχρηστων αρχείων και αρχείων spam και την προστασία ενάντια σε malware, "δούρειους ίππους" και ιούς. Ενισχύστε όλα τα παιχνίδια και τις εκτελούμενες εφαρμογές, ελευθερώστε μνήμη (RAM) και επιταχύνετε τη συσκευή σας.

Οι λειτουργίες πάτημα για ενίσχυση και ενίσχυση παιχνιδιών κάνουν άμεση βελτιστοποίηση από την αρχική σας οθόνη. Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και τα εναπομείναντα αρχεία από τη συσκευή και την κάρτα SD για να ανακτήσετε μνήμη και να βελτιώσετε τις επιδόσεις. Σαρώστε το σύστημα, τις προεγκατεστημένες και εγκατεστημένες από το χρήστη εφαρμογές για να διατηρήσετε τη συσκευή σας ασφαλή από ιούς,  από "δούρειους ίππους", ευπάθειες, spyware και adware.

Διαγράψτε προσωπικές και ευαίσθητες πληροφορίες για να προστατέψετε το απόρρητο σας, απεγκαταστήσετε ανεπιθύμητες εφαρμογές ή bloatware και κάντε αντίγραφα ασφαλείας. Συσκευές με πρόσβαση root μπορούν να μετακινήσουν εφαρμογές στην κάρτα SD καθώς και να διαγράψουν προεγκατεστημένες εφαρμογές και εφαρμογές συστήματος.

Clean Master Phone Boost : Ο πιό δημοφιλής βελτιστοποιητής για Android
4/ 5 stars - "Clean Master Phone Boost : Ο πιό δημοφιλής βελτιστοποιητής για Android" Απλό, λεπτομερές και ασφαλές, το Clean Master Phone Boost είναι ο πιό διαδεδομένος βελτιστοποιητής για Android, μία σουίτα ενίσχυση...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>