Τα 9 καλύτερα δωρεάν προγράμματα για να σερφάρετε ανώνυμα



Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Τα 9 καλύτερα δωρεάν προγράμματα για να σερφάρετε ανώνυμα

read

Η ανωνυμία είναι ένα μεγάλο ιδιαίτερο κεφάλαιο στον τομέα της επικοινωνίας και αφορά κατά κανόνα όταν αναφερόμαστε σε αυτόν στην επικοινωνία μέσω internet και για την οποία έχουν χυθεί τόνοι μελάνης. Δεν μπορούμε φυσικά να το αναλύσουμε με λεπτομέρειες μέσα από ένα απλό άρθρο, όμως θα πρέπει να εξηγήσουμε και να αποσαφηνίσουμε με απλά και κατανοητά λόγια μερικά πράγματα γι΄αυτήν. 

Όταν αναφερόμαστε στην ανωνυμία δεν εννοούμε τίποτα περισσότερο. Για να μπορέσουμε να παρακάμψουμε την επικοινωνία του υπολογιστή μας με τους servers της εκάστοτε ιστοσελίδας που επισκεπτόμαστε και την καταγραφή της IP μας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλούς τρόπους για την παράκαμψη τους, χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους κρυπτογράφησης της σύνδεσής μας.





Εισαγωγή

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θέλει κάποιος να είναι ανώνυμος και δεν αναφερόμαστε φυσικά σε όσους δια της μεθόδου αυτού προσπαθούν να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη σε βάρος κάποιων τρίτων, αλλά στην έλλειψη προστασίας είτε από άγνοια είτε από έλλειψη σχετικής νομοθεσίας του απλού χρήστη.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον στα σύγχρονα κράτη δεν επιτρέπεται ένα άτομο να υποστεί αυθαίρετες επεμβάσεις στην ιδιωτική του ζωή, την οικογένεια, την κατοικία, την αλληλογραφία, ούτε και προσβολές της τιμής και της υπόληψης του. 

Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα σε αυτά τα θεμελιώδη αγαθά και υπάρχουν νόμοι που τον προστατεύουν από παρεμβάσεις και προσβολές αυτού του είδους." Πέρα όμως από τα άρθρα και τους νόμους, αρκεί να ρίξει μια ματιά κανείς στη καθημερινή του ζωή και θα διαπιστώσει ότι κανένας δεν δεν επιθυμεί τα προσωπικά του δεδομένα, να βρίσκονται σε δημόσια θέα. Η συλλογιστική είναι η εξής, αν κάποιος άγνωστος σε πλησιάσει στο δρόμο και σου ζητήσει τα στοιχεία σου θα του τα δώσεις; Γιατί θα πρέπει να το κάνεις στο διαδίκτυο;

Υπάρχουν νόμοι τόσο σε εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο που εγγυώνται αυτό το δικαίωμα. Η εφαρμογή τους όμως αποτελεί ένα άλλο μεγάλο θέμα. Οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν τους όρους με τους οποίους επικοινωνούν αλλά θα πρέπει παράλληλα να κατανοήσουν ότι δεν υπάρχει απόλυτη ανωνυμία, και παράλληλα θα πρέπει να είναι πάντα εκπαιδευμένοι και ενήμεροι γύρω από την διαθέσιμη τεχνολογία και τις εκάστοτε δυνατότητές της.

Κάθε υπολογιστής όταν μπαίνει στο internet παίρνει μία ταυτότητα ηλεκτρονική την ip (Internet Protocol address) που δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας και μοναδικός αριθμός που χρησιμοποιείται από τις συσκευές για τη μεταξύ τους αναγνώριση και συνεννόηση σε ένα δίκτυο υπολογιστών που χρησιμοποιεί το Internet Protocol standard. 

Κάθε συσκευή που ανήκει σε αυτό το δίκτυο όπως για παράδειγμα δρομολογητές (routers), υπολογιστές, servers, εκτυπωτές, μηχανές για fax μέσω Internet, και τηλέφωνα έχουν την δική τους μοναδική διεύθυνση.

Για να γίνει ακόμα πιο κατανοητό, μία διεύθυνση IP μπορεί να θεωρηθεί το αντίστοιχο μιας διεύθυνσης κατοικίας ή ενός αριθμού τηλέφωνο. Όπως κάθε διεύθυνση κατοικίας και αριθμός τηλεφώνου αντιστοιχούν σε ένα και μοναδικό κτίριο ή τηλέφωνο, έτσι και μια IP address χρησιμοποιείται για τη μοναδική αναγνώριση ενός υπολογιστή ή κάποιας άλλης συσκευής που συνδέεται στο διαδίκτυο. Αυτή η ηλεκτρονική ταυτότητα καταγράφεται μόλις μπαίνουμε στο Internet στους servers του παρόχου μας και μας ακολουθεί όπου και αν πλοηγηθούμε.

Για να μπορέσουμε να παρακάμψουμε την επικοινωνία του υπολογιστή μας με τους servers της εκάστοτε ιστοσελίδας που επισκεπτόμαστε και την καταγραφή της IP μας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλούς τρόπους για την παράκαμψη τους, χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους κρυπτογράφησης της σύνδεσής μας. 

Συνήθως τα καλά προγράμματα και οι διάφορες υπηρεσίες ανωνυμίας χρησιμοποιούν, παράλληλα με τις μεθόδους κρυπτογράφησης και τους ανώνυμους servers. Οι ανώνυμοι servers ανακατευθύνουν την διαδρομή της IP μας και παράλληλα την κρυπτογραφούν, με πιο απλά λόγια αναλαμβάνουν να αντικαταστήσουν την επικοινωνία του υπολογιστή μας επικοινωνώντας με το κόσμο του ίντερνετ με την δική τους IP κρατώντας όμως κρυφή την δική μας.

Παρ΄ όλα αυτά αν και από τεχνικής πλευράς υπάρχουν πολλοί τρόποι να κρύψει κανείς την πραγματική του ταυτότητα, στην πράξη είναι αδύνατο να επιτευχθεί το να είσαι απολύτως αόρατος η πραγματικά ανώνυμος στο διαδίκτυο όπως τουλάχιστον θέλουν να το παρουσιάζουν ορισμένοι για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε, εν τούτοις αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αμελήσεις να εφαρμόσεις ορισμένα βασικά μέτρα που θα δυσκολέψουν τις προσπάθειες κάποιων επιτήδειων.

Με πιο απλά λόγια, δεν σημαίνει ότι η απουσία της απόλυτης ανωνυμίας στο διαδίκτυο θα πρέπει να σε οδηγήσει στη σκέψη να προσφέρεις τα προσωπικά σου στοιχεία βορά στον κάθε επιτήδειο. Η τεχνολογία παρακολούθησης και του εντοπισμού στο διαδίκτυο έχει προοδεύσει πολύ, ωστόσο έχει προοδεύσει και ο τρόπος άμυνας και αντιμετώπισης.


Κανόνες Ασφαλούς περιήγησης στο διαδίκτυο

  • Μην δίνετε τα πραγματικά σας στοιχεία σας σε οποιονδήποτε.
  • Μην ανεβάζετε προσωπικές σας φωτογραφίες και οτιδήποτε αφορά την προσωπική σας ζωή.
  • Μην αποθηκεύετε στον υπολογιστή σας αριθμούς πιστωτικών καρτών και τραπεζικών λογαριασμών.
  • Έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας ένα καλό antivirus που να το ενημερώνετε καθημερινά.
  • Μην ανοίγετε e-mail από αγνώστους ειδικά όταν αυτά περιέχουν επισυναπτόμενα αρχεία.
  • Καθαρίζετε πάντα το ιστορικό περιήγησης του υπολογιστή σας ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστο υπολογιστή από τα διάφορα προσωρινά αρχεία υπάρχουν για τον σκοπό αυτό άπειρα προγράμματα  πολλά από τα οποία θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.
  • Χρησιμοποιήστε ασφαλείς υπηρεσίες DNS.
  • Χρησιμοποιήστε κατά περίπτωση προγράμματα και υπηρεσίες ανωνυμίας.

- Τέλος, στην περίπτωση που επιθυμείτε να δοκιμάσετε κάποιο πρόγραμμα ανωνυμίας μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από καλύτερα δωρεάν διαθέσιμα προγράμματα που έχουμε συγκεντρώσει για το σκοπό  αυτό.

3


Psiphon

Το Psiphon είναι μια εφαρμογή ανοιχτού κώδικα βασισμένη σε κορυφαίες τεχνολογίες ασφάλειας και δικτύων με γνώμονα την έρευνα και άς προσφέρει ανώνυμη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Από τη φύση του, προστατεύει τον υπολογιστή σας κατά την πρόσβαση σας από διάφορα WiFi που τυχόν συνδέσετε δημιουργώντας μια ασφαλή, ιδιωτική σήραγγα μεταξύ εσάς και του διαδικτύου. 

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο δίκτυο με χιλιάδες διακομιστές και διαφορετικά σημεία που διευκολύνουν την πρόσβαση σας. Δεν απαιτείται εγγραφή, απλώς κατεβάστε την εφαρμογή και συνδεθείτε δωρεάν. Περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη επιλογή πρωτοκόλλων από ένα VPN και επιλογές διαμόρφωσης με προσαρμοσμένες ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης. 

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί, ώστε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο και τις υπηρεσίες που επιθυμείτε, ακόμα κι αν είναι αποκλεισμένες εκεί που βρίσκεστε.

4


OnionFruit Connect



Tο OnionFruit Connect είναι ένα ελαφρύ, βελτιωμένο εργαλείο σύνδεσης Tor που επιτρέπει στον χρήστη να συνδέει τον υπολογιστή του σε δίκτυα Tor μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Λειτουργεί ως διακομιστής μεσολάβησης, που σημαίνει ότι οποιαδήποτε εφαρμογή (Browser) που θα χρησιμοποιεί θα δρομολογηθεί μέσω του δικτύου. 

Το Tor είναι είναι μία ομάδα υπολογιστών δομημένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει στους χρήστες του τη δυνατότητα ανωνυμίας στο Διαδίκτυο και δρομολογεί τη διαδικτυακή κίνηση μέσω ενός παγκόσμιου εθελοντικού δικτύου διακομιστών με σκοπό να αποκρύψει την τοποθεσία ενός χρήστη ή τη χρήση της κίνησης από οποιονδήποτε διεξάγει διαδικτυακή παρακολούθηση ή ανάλυση της διαδικτυακής κίνησης.

Η χρήση Tor κάνει δύσκολη την ανίχνευση διαδικτυακής δραστηριότητας του χρήστη συμπεριλαμβανομένων τις σελίδες που επισκέπτεσθε, διαδικτυακές αναρτήσεις, προγράμματα άμεσων μηνυμάτων και άλλων μέσων διαδικτυακής επικοινωνίας. Δεν χρειάζεται κάποιος διαφορετικός Browsers, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε. 

Η εφαρμογή ξεκινά την υπηρεσία tor και στη συνέχεια τροποποιεί τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης για τη δρομολόγηση των περισσότερων από τις εφαρμογές σας μέσω της σήραγγας που έχει δημιουργηθεί από το tor. Όταν δείτε τη σελίδα που αναφέρει ότι είστε συνδεδεμένοι, όλα τα δεδομένα σας πλέον στο διαδίκτυο που διέρχονται από τη σήραγγα είναι κρυπτογραφημένα. 

Κάθε τοποθεσία που επισκέπτεστε δρομολογείται μέσω ενός διαφορετικού συνόλου διακομιστών, καθιστώντας «αδύνατο» τον εντοπισμό σας. Ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ απλός, αφού τρέξετε την εφαρμογή θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε. Όπως βλέπετε, από προεπιλογή η εφαρμογή είναι απενεργοποιημένη, επομένως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να την ενεργοποιήσετε και να επιλέξετε, αν επιθυμείτε, τη χώρα απ΄όπου θα φαίνεται η Ip σας. 

Ωστόσο αυτό το βήμα μπορείτε να το παραλείψετε και να αφήσετε στο πρόγραμμα να επιλέξει την κατάλληλη τοποθεσία για εσάς. Από εκεί και μετά θα δείτε να ανοίγει μία σελίδα στο Browser σας που σας ενημερώνει ότι η σύνδεση ήταν επιτυχής. Πλέον, μπορείτε να περιηγηθείτε απολύτως ανώνυμα, με διαφορετική Ip από την πραγματική σας.

5

ChrisPC Free Anonymous Proxy

Κορυφαίο πρόγραμμα στο είδος του κυρίως λόγω του πολύ εύκολου χειρισμού του αφού δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποιες ειδικές ρυθμίσεις. Κατεβάζουμε το πρόγραμμα και το τρέχουμε, στην δεξιά μεριά του μενού του προγράμματος επιλέγουμε τον Anonymous Proxy, συγκεκριμένα επιλέγουμε από ποια χώρα θέλουμε να φαίνεται ότι σερφάρουμε, αμέσως μετά πατάμε το connect το proxy και περιμένουμε πολύ λίγο μέχρι να δημιουργηθεί η σύνδεση (αυτό το βλέπουμε από την μπάρα του προγράμματος που θα μας δείξει την ένδειξη 100%). Από εκεί και πέρα και για του λόγου το αληθές επαληθεύσετε το επισκεπτόμενοι το whatismyipaddress στο tracemyip ή οπουδήποτε άλλη παρεμφερή ιστοσελίδα ώστε να διαπιστώσετε την αλλαγή της ip.

6


Tor Browser

Το λογισμικό Tor προστατεύει τις επικοινωνίες σας στο ίντερνετ, είναι ΄΄χτισμένο΄΄ γύρω από ένα κατανεμημένο δίκτυο των κέντρων από εθελοντές σε όλο τον κόσμο και αποτρέπει τον οποιονδήποτε να βλέπει τις συνδέσεις σας στο Internet και τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε. 

Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε Tor σε Windows, Linux ή Mac OS X χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό. Μπορεί ακόμη να τρέξει από ένα USB flash drive, (δεν θα χρειαστεί να κάνετε καμία ρύθμιση). Με λίγα λόγια έχετε τη δυνατότητα να σερφάρετε με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια αφού μεταξύ των άλλων η πραγματική σας ip δεν εμφανίζεται πουθενά. 

Ένα ακόμη θετικό χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε εγκατάσταση και μπορείτε να το τρέξετε από κάποιο usb stick. Σε αντίθεση με άλλα παρεμφερή προγράμματα αλλαγής ip θα έλεγα ότι είναι από τα καλύτερα αφού η ταχύτητα απόκρισης του Browser είναι αρκετά ικανοποιητική. Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή τρέξτε το εικονίδιο torbrowser-install και εγκαταστήστε το στο στικάκι σας.

7


SoftEther VPN

Το SoftEther VPN είναι ένα δωρεάν λογισμικό που αναπτύχθηκε στο Πανεπιστήμιο Tsukuba της Ιαπωνίας. Πρόκειται για ένα VPN υψηλής απόδοσης με την απόλυτη συμβατότητα για πολλές συσκευές. Το SoftEther VPN δέχεται επίσης Clients OpenVPN και MS-SSTP VPN. Απλά εγκαταστήστε το VPN Gate Client Plugin και θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε από τους δημόσιους διακομιστές αναμετάδοσης δικτύων VPN. 

Όπως περιγράφεται και στην ενότητα τρόπος παροχής του υπολογιστή σας ως διακομιστή VPN για την πύλη VPN, μπορείτε να εγκαταστήσετε το διακομιστή SoftEther VPN και να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία VPN Gate (πρέπει να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα) έτσι ώστε ο υπολογιστής σας να φιλοξενήσει μια υπηρεσία VPN ως μέλος του VPN Academic Experiment.

Εν κατακλείδι, με απλά λόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN Gate Public Relay Servers για να παρακάμψετε το τείχος προστασίας που υπάρχει σε κάποιες χώρες για να περιηγηθείτε σε ιστότοπους που έχουν αποκλειστεί. Μπορείτε ακόμη να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP ώστε να αποκρύψετε την ταυτότητά σας κατά την πλοήγηση στο Internet και να προστατευτείτε χρησιμοποιώντας την ισχυρή κρυπτογράφηση του, ενώ χρησιμοποιείτε δημόσια Wi-Fi.

8


Windscribe


Το windscribe αποτελεί μία πρώτης τάξης υπηρεσία VPN αφού μάλιστα ακόμη και στην δωρεάν εκδοχή του μας προσφέρει 10-15 GB Bandwidth κάθε μήνα. Η υπηρεσία καλύπτει την πραγματική διεύθυνση IP και σας δίνει απεριόριστη και ιδιωτική πρόσβαση σε ψυχαγωγία, σε δικτυακούς τόπους ειδήσεων σε περισσότερες από 28 διαφορετικές χώρες.

Η υπηρεσία κρυπτογραφεί τη δραστηριότητά σας, δεν διαρρέει ποτέ τις πληροφορίες DNS και δεν θα σας παρακολουθήσει ποτέ. Έτσι αποτρέπεται η διαρροή των προσωπικών σας πληροφοριών και παράλληλα αποτρέπετε χάκερς ή άλλους κακόβουλους το να κλέψουν τα δεδομένα σας ενώ χρησιμοποιείτε ακόμη και δημόσια Wi-Fi.

Ο τρόπος χρήσης είναι πολύ απλός. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή εγκαταστήστε τη στον υπολογιστή σας, εγγραφείτε στην υπηρεσία ( είναι δωρεάν ) και επιβεβαιώστε το e-mail σας. Αυτό θα σας δώσει 10 GB διαθέσιμο ανά μήνα. Κάντε τώρα κοινοποίηση της υπηρεσίας στο Twiter και προσθέστε άλλα 5. Στην δωρεάν του εκδοχή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες ανωνυμίας από 8 διαφορετικές χώρες.

9


ChrisPC Free VPN Connection

Χρησιμοποιώντας τη δωρεάν VPN σύνδεση μπορείτε να συνδεθείτε με VPN από τις ΗΠΑ, δωρεάν VPN από το Ηνωμένο Βασίλειο, δωρεάν VPN από τη Γαλλία, δωρεάν servers VPN από τη Γερμανία και άλλες χώρες. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να αποκτήστε πρόσβαση σε περιεχόμενο που μπορεί να φιλτραριστεί επιλεκτικά ή σε πληροφορίες που αποκλείονται στη χώρα/περιοχή σας. Οι ιστότοποι που προσπελάστηκαν δεν θα γνωρίζουν ποτέ την τοποθεσία σας, καθώς θα βλέπουν τη διεύθυνση IP του διακομιστή VPN.

10


Ultrasurf

Το Ultrasurf είναι προϊόν της Ultrareach Internet Corporation. Αρχικά δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους χρήστες του διαδικτύου στην Κίνα να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ωστόσο, ωστόσο, λόγω της ιδιαίτερης απλότητας του, έχει καταστεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή λογισμικά κατά της λογοκρισίας στον κόσμο, με εκατομμύρια ανθρώπων να το χρησιμοποιούν για να παρακάμψουν τη λογοκρισία στο διαδίκτυο.

Το UltraSurf ενισχύει επίσης την ασφάλειά μας σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi, αποκρύπτει την IP και κρυπτογραφεί τις επικοινωνίες. Οι χρήστες σε χώρες χωρίς λογοκρισία στο διαδίκτυο μπορούν να το χρησιμοποιούν για την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου και της ασφάλειας στο διαδίκτυο. Διατίθεται δωρεάν και δεν απαιτεί εγκατάσταση. Δεν εγκαθιστά κανένα αρχείο στον υπολογιστή και δεν αφήνει καμία επεξεργασία μητρώου μετά την έξοδό του. Με άλλα λόγια, δεν αφήνει κανένα ίχνος χρήσης του.

Για να καταργήσετε πλήρως το λογισμικό από τον υπολογιστή, ο χρήστης χρειάζεται είναι να διαγράψει το αρχείο. Το λογισμικό λειτουργεί δημιουργώντας μια κρυπτογραφημένη σήραγγα HTTP μεταξύ του υπολογιστή του χρήστη και μιας κεντρικής ομάδας διακομιστών μεσολάβησης, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακάμπτουν τα τείχη προστασίας και τη λογοκρισία. Το λογισμικό χρησιμοποιεί εξελιγμένη, ιδιόκτητη τεχνολογία αντι-μπλοκαρίσματος για να ξεπεράσει το φιλτράρισμα και τη λογοκρισία στο διαδίκτυο αλλάζοντας συνεχώς IP.


11


Betternet

Τα Ιδεατά ιδιωτικά δίκτυα (ή VPN) είναι ασφαλή δίκτυα με κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ των υπολογιστών που τα αποτελούν. Στην ουσία είναι υπολογιστές που συνδέονται σε ένα κοινό δίκτυο και μπορεί να "μιλήσουν" ο ένας στον άλλο χωρίς να μπορεί κάποιος τρίτος να υποκλέψει την επικοινωνία. Ένα ανησυχητικό γεγονός για πολλούς παρόχους VPN είναι ότι βρίσκονται σε χώρες που τους αναγκάζουν από το νόμο να έχουν χαμηλά πρότυπα όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών τους. 

Αυτό ουσιαστικά υπονομεύει σοβαρά οποιαδήποτε αξίωση στο να προσφέρουν πραγματική προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και ασφάλειας. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με την παρούσα εφαρμογή και οι δυνατότητες που δημιουργούνται είναι ατελείωτες. αφού μπορείτε να παρακάμψετε τους περιορισμούς στο διαδίκτυο και να ξεκλειδώσετε όλες τις ιστοσελίδες που για κάποιο λόγο είναι κλειδωμένες για την περιοχή σας, να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστοσελίδες που έχουν λογοκριθεί ή έχουν απαγορευθεί από κυβερνήσεις, ή ακόμη να συνδεθείτε σ΄αυτές στο σχολείο ή στο χώρο εργασίας σας.

Μπορείτε ακόμη να περιηγηθείτε στο Web ανώνυμα και να αποτρέψετε ιστοσελίδες από την παρακολούθηση και στόχευση με ενοχλητικές διαφημίσεις αφού το Betternet αλλάζει την IP σας έτσι ώστε η δικτυακή σας ταυτότητά σας να είναι καλυμμένη και έτσι η δραστηριότητα σας στο διαδίκτυο να είναι κρυφή. Η χρήση της εφαρμογής είναι απλούστατη.

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή τρέξτε τη και πατήστε connect. Αν θέλετε να διαπιστώσετε την ασφάλεια της εφαρμογής μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα παροχής πληροφοριών IP όπως για παράδειγμα την whatismyipaddress ώστε να διαπιστώσετε πράγματι ότι η πραγματική σας ip σας δεν φαίνεται πουθενά. 

Η εφαρμογή είναι απολύτως δωρεάν χωρίς χρονικούς περιορισμούς, ωστόσο, η επί πληρωμή έκδοση προσφέρει περισσότερες επιλογές, όπως για παράδειγμα το να επιλέξουμε την χώρα από όπου θα φαίνεται η IP


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!