14 Ιουλίου 2016

Pingdom : Μετρήστε και αξιολογήστε την ταχύτητα και την απόδοση της ιστοσελίδας σαςΥπάρχουν αρκετοί τρόποι να μπορέσετε να μετρήσετε και να αξιολογήσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Ενας από αυτούς το Pingdom Website Speed Test. Πρόκειται για μία εξαιρετική ιστοσελίδα με την βοήθεια της οποίας θα δούμε την ταχύτητα του ιστότοπού μας και όχι μόνο αφού, στην τελική έκθεση αξιολόγησης θα μας συγκρίνει στο σύνολο και με άλλους δίνοντάς μία βαθμολογία και περιγράφοντας σε ποσοστό επί της % πόσο ταχύτερη ή πόσο αργή είναι. Επίσης περιγράφει αναλυτικά την απόκριση κάθε στοιχείου που την αποτελεί όπως javascript και εικόνες έτσι ώστε να έχετε μία συνολική εικόνα της απόδοσής και των πιθανών προβλημάτων καθυστέρησης. 

 Author's Website:

Pingdom : Μετρήστε και αξιολογήστε την ταχύτητα και την απόδοση της ιστοσελίδας σας
4/ 5 stars - "Pingdom : Μετρήστε και αξιολογήστε την ταχύτητα και την απόδοση της ιστοσελίδας σας" Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να μπορέσετε να μετρήσετε και να αξιολογήσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Ενας από αυτούς το Pingdom W...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>