Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

MP3 Quality Modifier : Αλλάξτε εύκολα την ποιότητα των MP3Το MP3 Quality Modifier είναι ένα απλό πρόγραμμα που είναι σε θέση να αλλάξει εύκολα την ποιότητα των MP3 σας, προκειμένου να εξοικονομήσετε χώρο στο δίσκο  ώστε να  χωρέσει περισσότερη μουσική στο MP3 player σας, διατηρώντας παράλληλα το επιθυμητό επίπεδο ποιότητας ήχου και διατηρώντας όλες τις ετικέτες ID3 άθικτες!

Το πρόγραμμα είναι πολύ απλό στη χρήση. Το πρώτο βήμα είναι να κάνετε drag and drop τα αρχεία MP3 ή τις λίστες αναπαραγωγής στη λίστα αρχείων. Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε ένα προκαθορισμένο επίπεδο που κυμαίνεται μεταξύ υψηλής ποιότητας και χαμηλής ποιότητας.

 Οι πιο προχωρημένοι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία διαμορφώσεων, όπως το bitrate τη συχνότητα του δείγματος και στερεοφωνική λειτουργία. Η ίδια η διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα ανά τραγούδι και σας δίνει την δυνατότητα ακόμη να προσαρμόσετε τη δομή των φακέλων (παράδειγμα: φάκελοw "Καλλιτέχνης X" με "Album 1" και "2 Album", όπως και τους υποφακέλους) .

Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία όλες οι ετικέτες ID3, όπως ο τίτλος, καλλιτέχνης κλπ θα διατηρηθούν. Τέλος, το παράθυρο των αποτέλεσμάτων επιτρέπει να συγκρίνετε τα πρωτότυπα και να δημιουργήσετε αρχεία μουσικής, απαριθμώντας τις διαφορές του μεγέθους τους.

MP3 Quality Modifier  : 2.53

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
MP3 Quality Modifier : Αλλάξτε εύκολα την ποιότητα των MP3
4/ 5 stars - "MP3 Quality Modifier : Αλλάξτε εύκολα την ποιότητα των MP3 " Το MP3 Quality Modifier είναι ένα απλό πρόγραμμα που είναι σε θέση να αλλάξει εύκολα την ποιότητα των MP3 σας, προκειμένου να εξοικον...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>