20 Δεκεμβρίου 2015

Η πρόσφατη έκδοση του Mozila Firefox για υπολογιστές 64 Bit
Ύστερα από πολλές δοκιμές και αναβολές η Mozila αποφάσισε την διάθεση του Firefox 64-bit για τα Windows έτσι ώστε οι χρήστες αυτοί να επωφεληθούν  απο την απόδοση του Firefox για συστήματα 64-bit. Θα πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε ότι ο Firefox 64-bit έχει πρός το παρών περιορισμένη υποστήριξη για plugins και οι χρήστες θα παρατηρήσουν ότι ορισμένα plugins που εργάζονταν σε προηγούμενες εκδόσεις 32-bit του Firefox δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν σε αυτήν την έκδοση. Κάθε αρχή και δύσκολη, επομένως περιμένουμε στις επόμενες εκδόσεις ή αναβαθμίσεις του όλα τα προβλήματα αυτά να διορθωθούν. Για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τον Firefox 64-bit για τα Windows μεταβείτε στη σελίδα του Firefox και κατεβάστε τη νέα έκδοση στη γλώσσα σας.

Download

Η πρόσφατη έκδοση του Mozila Firefox για υπολογιστές 64 Bit
4/ 5 stars - "Η πρόσφατη έκδοση του Mozila Firefox για υπολογιστές 64 Bit" Ύστερα από πολλές δοκιμές και αναβολές η Mozila αποφάσισε την διάθεση του Firefox 64-bit για τα Windows έτσι ώστε οι χρήστες αυτοί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>