31 Δεκεμβρίου 2015

AppCompactor : Μειώστε το μέγεθος των φορητών εφαρμογών στο στικάκι σας
Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές με ποιο τρόπο μπορούμε να μειώσουμε το μέγεθος των προγραμμάτων και των εφαρμογών στο στικάκι μας, την λύση μπορεί να μας τη δώσει η εφαρμογή που σας παρουσιάσουμε αφού, μπορεί να συμπιέσει τις εφαρμογές σας κατά τρόπο ώστε να να καταλαμβάνουν πολύ μικρότερο χώρο στο στικάκι σας. Εάν θέλετε να συμπιέσετε οποιαδήποτε εφαρμογή χρειάζεται μόνο να σύρετε και αποθέστε στο φάκελο όπου είναι αποθηκευμένη η εφαρμογή στη διασύνδεση του AppCompactor, επιλέξτε τις επιλογές συμπίεσης και περιμένετε λίγο. Κατά τη διάρκεια δοκιμών μας, μειώσαμε το μέγεθος του Portable Firefox στο μισό του αρχικού μέγεθους του.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

AppCompactor : Μειώστε το μέγεθος των φορητών εφαρμογών στο στικάκι σας
4/ 5 stars - "AppCompactor : Μειώστε το μέγεθος των φορητών εφαρμογών στο στικάκι σας" Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές με ποιο τρόπο μπορούμε να μειώσουμε το μέγεθος των προγραμμάτων και των εφαρμογών στο στικάκι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>