Προγράμματα μετάφρασης για Windows10 και Windows PhoneΤο τελευταίο διάστημα και μετά την ενοποίηση των δύο Stores εμπλουτίζεται με καταιγιστικό ρυθμό από νέες εφαρμογές και παιχνίδια, σε μία προφανή προσπάθεια της Microsoft μετά την πρόσφατη κυκλοφορία των Windows 10 και τα Windows 10 Mobile να ανακτήσει σημαντικό μέρος της πίτας που έως τώρα κατέχουν η Google με το Android και η Apple με το Ios στις κινητές συσκευές και τάμπλετ. Σήμερα δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε συνολικά 3 προγράμματα μετάφρασης με αξιόλογα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Εσείς δεν απομένει να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Τα προγράμματα

1
Modern Translator
Σπάστε τα εμπόδια της ξένης γλώσσας με το Modern Translator, ενός από τα το πιο ισχυρά apps μετάφρασης για Windows. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται 90+ γλώσσες, μετάφραση λέξεων, φράσεων και κειμένου. Φωνητική είσοδος και έξοδος,  όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να πληκτρολογήσετε και να ακούσετε τις μεταφράσεις που χρησιμοποιούν το χαρακτηριστικό text-to-speech. Μετάφραση από κάμερα, χρησιμοποιήστε κάμερα σας για να μεταφράσετε κείμενο σε περίπου 20 γλώσσες, περιλαμβάνει συνώνυμα, παραδείγματα και πολλά άλλα, εξατομίκευση του μενού με όμορφα θέματα και χρώματα και τέλος εύκολος συγχρονισμός και αποθήκευση των κειμένων σας.

.


2
Translator
O μεταφραστής που σας βοηθά να ξεπεράστε τα εμπόδια της ξένης γλώσσας. Χρησιμοποιήστε τη φωτογραφική μηχανή σας, τη φωνή, ή το πληκτρολόγιο για να μεταφράσετε ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Internet, πληκτρολογήστε κείμενο για μετάφραση σε μία από τις 51 διαθέσιμες γλώσσες Φωτογραφήστε μενού, εφημερίδες και κάθε τυπωμένο κείμενο και μεταφράστε το σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες 22 γλώσσες. Περιλαμβάνει ακόμη, φωνητική μετάφραση από και πρός 18 διαθέσιμες γλώσσες. Επίσης κατεβάστε το πακέτο μετάφρασης έτσι ώστε να μπορείτε να μεταφράσετε ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης, πολύ βολικό όταν ταξιδεύετε και θέλετε να αποφύγετε τα τέλη περιαγωγής δεδομένων. Περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα κειμένου-σε-ομιλία και ακούστε τις μεταφράσεις σας. Τέλος, διαθέτει ιστορικό αναζήτησης και τη δυνατότητα να προσθέσετε στα αγαπημένα σας μεταφράσεις.

3
Babylon Translator
O κορυφαίος πάροχος στον κόσμο λεξικών και λογισμικού μετάφρασης, παρουσιάζει το Babylon Translator για τα Windows Phone. Ο μεταφραστής, σας παρέχει γρήγορη μετάφραση και αποτελέσματα για πάνω από 75 γλώσσες, καθώς και αποτελεσματικές μεταφράσεις πλήρους κειμένου μεταξύ δεκάδων γλωσσών.