27 Ιανουαρίου 2018

Winyl : Ακούστε μουσική αξιολογήστε τα αγαπημένα σας κομμάτια και δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής
Το Winyl είναι μια δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής βιβλιοθήκη ήχου για την οργάνωση και την αναπαραγωγή μουσικής για τα Windows. Προσφέρει εξαιρετικούς νέους τρόπους για να οργανώσετε και να απολαύσετε τη μουσική σας. Ακούστε μουσική και ραδιόφωνο, αξιολογήστε τα αγαπημένα σας κομμάτια, δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής και περιηγηθείτε στους στίχους τραγουδιών. Χρησιμοποιεί τους λιγότερους πόρους του συστήματος, και είναι η καλύτερη επιλογή για ένα laptop ή netbook.

Winyl : 3.2.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Winyl : Ακούστε μουσική αξιολογήστε τα αγαπημένα σας κομμάτια και δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής
4/ 5 stars - " Winyl : Ακούστε μουσική αξιολογήστε τα αγαπημένα σας κομμάτια και δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής " Το Winyl είναι μια δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής βιβλιοθήκη ήχου για την οργάνωση και την αναπαραγωγή μουσικής για τα Window...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>