Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Who Stalks My Cam : Εμποδίστε τους χάκερς να αποκτήσουν πρόσβαση στη Web Camera του υπολογιστή σαςΣτην εποχή μας οι hackers κατάφεραν να έχουν μεγάλη επιτυχία στην κατασκοπεία σε πολλούς χρήστες στο διαδίκτυο με τη χρήση διαφόρων ειδών Malware. Ένα από αυτά είναι το διαβόητο DarkComet ΚΑΤ. Το DarkComet RAT είναι ένα Remote Access Trojan με στόχευση υπολογιστών που τρέχουν Microsoft Windows σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο malware με μεγάλες δυνατότητες παρακολούθησης που επιτρέπει στους χάκερς να καταγράφουν τι πληκτρολογείτε, να ακούνε τις συνομιλίες σας, να βλέπουν τον υπολογιστή σας, να χρησιμοποιούν την κάμερα σας κ.λ.π. Ένα πολύ μεγάλος αριθμός αυτού του κακόβουλου λογισμικό ήδη υπάρχει σε εκατομμύρια υπολογιστές παγκοσμίως . 


Το Who Stalks My Cam είναι ένα λογισμικό προστασίας που έχει σχεδιαστεί με διαφορετικό τρόπο. Δεν αντικαθιστά ένα υπάρχον πρόγραμμα προστασίας, αλλά είναι ικανό να την ενισχύσει με τη χρήση γενικών τεχνικών χαρακτηριστικών αφού είναι ένα έξυπνο πρόγραμμα ικανό να εντοπίσει ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν την κάμερα σας σε πραγματικό χρόνο.

Το λογισμικό πρώτα εντοπίζει και σας προειδοποιεί για την απειλή και αυτό το κάνει όταν το τρέξετε στο σύστημά σας, ωστόσο δεν σταματά μόνο στον εντοπισμό του προβλήματος αλλά και αναλαμβάνει να διορθώσει το πρόβλημα. Για παράδειγμα, εάν έχει εντοπιστεί ένα πρόγραμμα κατάσκοπος, εντοπίζει το πρόγραμμα και κλείνει την κάμερα. Για να αποτρέψετε τον αποκλεισμό μίας κανονικής-νόμιμης διαδικασίας από την κάμερα σας αρκεί να πατήσετε επάνω στην εφαρμογή με το ποντίκι σας με δεξί κλικ ώστε να προστεθεί στη λευκή λίστα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 
Who Stalks My Cam : Εμποδίστε τους χάκερς να αποκτήσουν πρόσβαση στη Web Camera του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Who Stalks My Cam : Εμποδίστε τους χάκερς να αποκτήσουν πρόσβαση στη Web Camera του υπολογιστή σας" Στην εποχή μας οι hackers κατάφεραν να έχουν μεγάλη επιτυχία στην κατασκοπεία σε πολλούς χρήστες στο διαδίκτυο με τη χρήση διαφόρω...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>