//Add More external stylesheets VueMinder Lite : Ημερολόγιο για ραντεβού, εργασίες και σημειώσεις



Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

VueMinder Lite : Ημερολόγιο για ραντεβού, εργασίες και σημειώσεις

read

με μια απλή ματιά σε ένα διαφανές ημερολόγιο που βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας των Windows. Μπορείτε να μοιραστείτε τα ημερολόγια και τις υπενθυμίσεις σας από το σπίτι ή το το γραφείο σας σε απευθείας σύνδεση. 

Υποστηρίζει αυτόματο συγχρονισμό με το Google Calendar και το Outlook. Σας παρέχει ακόμη τη δυνατότητα εκτύπωσης ημερολογίων, χρησιμοποιώντας μια ευρεία ποικιλία. Πρόκειται για ένα πραγματικά εξαιρετικό πρόγραμμα με πολλές δυνατότητες χωρίς να είναι δύσκολο στη χρήση.

Ποιο συγκεκριμένα, με το VueMinder Calendar μπορείτε να δείτε και να ενημερώσετε το πρόγραμμά σας απευθείας στην επιφάνεια εργασίας των Windows χρησιμοποιώντας ένα διαφανές ημερολόγιο, να δημιουργήσετε υπενθυμίσεις που περιέχουν περιγραφές εκδηλώσεις, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, ή ιστοσελίδες, να κάνετε αυτόματη αποστολή με υπενθυμίσεις στους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους σας μέσω e-mail ή μηνύματα κειμένου SMS.

Μπορείτε ακόμη να μοιραστείτε ημερολόγια και υπενθυμίσεις σε απευθείας σύνδεση ή μέσω του τοπικού δικτύου σας, να συνεργαστείτε με πολλά άτομα που μοιράζονται το ίδιο ημερολόγιο, να κάνετε αυτόματο συγχρονισμό με το Microsoft Outlook ή το Google Calendar, να εισάγετε εκδηλώσεις, εργασίες και σημειώσεις από το Excel, ή την εξαγωγή σε Excel και πολλές άλλες μορφές αρχείων και τέλος να ενσωματώστε την κοινή χρήση ημερολογίων με πολλές άλλες εφαρμογές ημερολογίου μέσω του προτύπου Icalendar.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!