08 Οκτωβρίου 2016

ScreenShooter : Η πιό απλή εφαρμογή δημιουργίας και διαμοίρασης screenshots

To ScreenShooter είναι ένα μικρό σε μέγεθος λογισμικό  που σας παρέχει τη δυνατότητα να μοιραστείτε άμεσα ό, τι βλέπετε στην επιφάνεια εργασίας σας. Πάρτε ένα screenshot και να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Απλά για να το κάνετε κάντε κλικ στο κουμπί " ScreenShot" (ή πατήστε το πλήκτρο F9), επιλέξτε την περιοχή που θέλετε να καταγράψετε και τώρα έχετε το URL στο πρόχειρο σας. Ο καθένας τώρα που θα έχει στην διάθεσή του το σύνδεσμο, θα είναι σε θέση να δεί το screenshot σας. Αν επιθυμείτε μπορείτε να κατεβάσετε την φορητή έκδοση έτσι ώστε να μην εγκαταστήσετε τίποτα στον υπολογιστή σας.

ScreenShooter  : 5.3.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ScreenShooter : Η πιό απλή εφαρμογή δημιουργίας και διαμοίρασης screenshots
4/ 5 stars - " ScreenShooter : Η πιό απλή εφαρμογή δημιουργίας και διαμοίρασης screenshots " To ScreenShooter είναι ένα μικρό σε μέγεθος λογισμικό  που σας παρέχει τη δυνατότητα να μοιραστείτε άμεσα ό, τι βλέπετε στην επιφά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>