//Add More external stylesheets QTranslate : Ο καλύτερος δωρεάν μεταφραστής για τα Windows



Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

QTranslate : Ο καλύτερος δωρεάν μεταφραστής για τα Windows

read

Το QTranslate είναι ένας εκπληκτικός δωρεάν μεταφραστής για Windows. Με αυτό το μικρό βοηθητικό πρόγραμμα, μπορείτε απλά επιλέξτε το κείμενο που θέλετε να μεταφράσετε και πατήστε τα πλήκτρα για άμεση πρόσβαση (Ctrl + Q για να δείξει τη μετάφραση στο αναδυόμενο παράθυρο ή Ctrl διπλό κλικ για να δείτε τη μετάφραση στο κύριο παράθυρο). Το πρόγραμμα έχει επίσης τη δυνατότητα να φωνητικής απόδοσης του κειμένου (Ctrl + E). Επίσης, μπορείτε να ανοίξετε το κύριο παράθυρο του προγράμματος και να πληκτρολογήσετε το κείμενο με μη αυτόματο τρόπο.

Το πρόγραμμα μεταφράζει ένα κείμενο με τη χρήση των πιο διαδεδομένων online υπηρεσιών μετάφρασης, όπως, GoogleTranslate, Bing Translator, Babylon, Yandex Translate, SDL FreeTranslatiocom και Baidu. Τώρα, για να ενεργοποιήσετε την επιλογή άμεσης μετάφρασης από οποιαδήποτε ιστοσελίδα, αφού τρέξετε το πρόγραμμα κάντε κλικ στο εικονίδιο του που θα δείτε στην Task Manager, μόλις γίνει πράσινο σημαίνει ότι η επιλογή σας έχει ενεργοποιηθεί.

Από κει και μετά επιλέξτε απλά το κείμενο της ιστοσελίδας που θέλετε να μεταφράσετε και στο αναδυόμενο μενού που θα δείτε κάντε κλικ στο εικονίδιο του QTranslate. Αν δεν σας αρέσει η μετάφραση, για να αλλάξετε την υπηρεσία μετάφρασης απλά μετακινήστε προς τα κάτω το ποντίκι σας μέσα στο πλαίσιο μετάφρασης και επιλέξτε όποια άλλη υπηρεσία επιθυμείτε. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!