10 Νοεμβρίου 2016

Paragon Backup & Recovery : Κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του υπολογιστή και του λειτουργικού συστήματος
- To Paragon Backup & Recovery είναι μία δωρεάν εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων, του λειτουργικού συστήματος, των εφαρμογών και των προσωπικών σας αρχείων. Τα δεδομένα της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε ένα άλλο εσωτερικό σκληρός δίσκο, σε εξωτερικά μέσα αποθήκευσης, όπως CD / DVD ή φορητούς σκληρούς δίσκους, στο δίκτυο καθώς και σε κρυμμένα Partitions.

- Κατά την διαδικασία των μεγεθών διαμερισμάτων ανάκτησης το πρόγραμμα ρυθμίζεται αυτόματα αν ο νέος δίσκος έχει διαφορετικό μέγεθος. Το Paragon Backup & Recovery υποστηρίζει τώρα και δίσκους SSD και σκληρούς δίσκους μεγαλύτερους από 2TB. Πριν προxωρήσετε στο back-up του υπολογιστή σας θα πρέπει να φτιάξετε ένα επανεκινήσιμο δίσκο CD/DVD ή USB ώστε να το χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή που δεν μπορείτε να μπείτε για κάποιο λόγο στον υπολογιστή σας ή αν θέλετε να ξαναπεράσετε το λειτουργικό σας σύστημα χωρίς να κάνετε φορμάτ στον υπολογιστή σας.

- Για να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή θα πρέπει να φτιάξετε λογαριασμό και να συνδεθείτε. Έτσι λοιπόν αφού κατεβάσετε το πρόγραμμα τρέξτε και δημιουργήστε ένα λογαριασμό, από εκεί και μετά κάντε κλικ στο e-mail  επιβεβαίωσης που θα σας σταλεί, πληκτρολογήστε το νέο σας κωδικό και συνδεθείτε από το μενού της εφαρμογής.

Paragon Backup & Recovery : 16

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Paragon Backup & Recovery : Κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του υπολογιστή και του λειτουργικού συστήματος
4/ 5 stars - "Paragon Backup & Recovery : Κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του υπολογιστή και του λειτουργικού συστήματος" - To Paragon Backup & Recovery είναι μία δωρεάν εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του υ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>