20 Νοεμβρίου 2015

Luxand FaceSDK: Μεταμορφώστε το πρόσωπό σας προσθέτοντας εφέ
Πρωτοποριακή εφαρμογή ψυχαγωγίας με βάση την τελευταία εξέλιξη της  τεχνολογίας  της σε πραγματικό χρόνο αναγνώρισης προσώπου και μορφοποίησης. Σκεφτείτε το σαν ένα ψηφιακό καθρέφτη. Κοιτάξτε  την κάμερα του υπολογιστή σας  επιλέξτε το κατάλληλο εφέ και δείτε το  πρόσωπό σας να μεταμορφώνεται. Περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά εφέ όπου ανάλογα με το ποιό εφέ θα επιλέξετε μπορείτε να προσθέσετε κιλά στο πρόσωπό σας να του αλλάξετε εντελώς όψη, να του δώσετε αρκετά χρόνια παραπάνω ή να το μεταμορφώσετε σε ζόμπι. Πάντως από όλα τα διαθέσιμα  εφέ το πιό επιτυχημένο είναι το εφέ των ζόμπι όπου μπορείτε να διαπιστώσετε το πόσο αληθοφανές είναι.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Luxand FaceSDK: Μεταμορφώστε το πρόσωπό σας προσθέτοντας εφέ
4/ 5 stars - "Luxand FaceSDK: Μεταμορφώστε το πρόσωπό σας προσθέτοντας εφέ" Πρωτοποριακή εφαρμογή ψυχαγωγίας με βάση την τελευταία εξέλιξη της  τεχνολογίας  της σε πραγματικό χρόνο αναγνώρισης προσώπου και ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>