05 Νοεμβρίου 2017

Memory Booster : Βελτιστοποιήστε τη μνήμη του υπολογιστή σας
Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που υποστηρίζουν ότι θα βελτιστοποιήσουν τη μνήμη του υπολογιστή σας ωστόσο πολλές από αυτές θα προσπαθήσουν να το κάνουν αναγκάζοντας τον υπολογιστή να απελευθερώσει βιαίως μέρος της μνήμης. Το Rizonesoft Memory Booster ακολουθεί μία διαφορετική φιλοσοφία καθαρίζοντας το χώρο εργασίας όλων των διαδικασιών που έχουν απομείνει ως κατάλοιπα απελευθερώνοντας μνήμη, κάτι που θα βοηθήσει να βοηθήσει στη βελτίωση της ταχύτητας και της σταθερότητας του υπολογιστή σας. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η μέθοδος δεν θα ελευθερώσει μεγάλο ποσό της μνήμης RAM, αλλά αντ 'αυτού όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, θα βελτιώσει τη σταθερότητα και τις επιδόσεις του υπολογιστή σας. Αυτό θα διορθώσει τυχόν διαρροές μνήμης και, σε ορισμένες περιπτώσεις  να ξεπαγώσει και προγράμματα.

Memory Booster : 1.9.5.1959

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Memory Booster : Βελτιστοποιήστε τη μνήμη του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Memory Booster : Βελτιστοποιήστε τη μνήμη του υπολογιστή σας " Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που υποστηρίζουν ότι θα βελτιστοποιήσουν τη μνήμη του υπολογιστή σας ωστόσο πολλές από αυτές θα προσπαθή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>