17 Μαρτίου 2016

Lyrics Here : Δείτε του στίχους από μουσικά βίντεο σε YouTube, Last.fm, Yandex Music, και άλλα
Εμφανίστε του στίχους από τα μουσικά βίντεο σε YouTube, Spotify beta, Jango, AccuRadio, Deezer, 8tracks, Rdio, Xbox Music, Google Music, iHeartRadio, Superplayer.fm, Last.fm, Yandex Music, Qobuz, Songza, SoundCloud, Saavn, Pandora. To Lyrics Here είναι ένα μικρό πρόσθετο που σας επιτρέπει να δείτε παράλληλα με κάποιο μουσικό βίντεο που παρακολουθείται και τα λόγια του τραγουδιού προσθέτοντας ένα μικρό πλαίσιο στην οθόνης σας με τους στίχους του τραγουδιού. Το πρόσθετο θα δουλέψει πολύ καλά για τα περισσότερα των ξένων τραγουδιών ενώ για τα ελληνικά  θα βρείτε συνήθως Lyrics  για  νέα σχετικά τραγούδια, όχι όμως πάντα.  Το πρόσθετο θα δουλέψει στους Browsers : Ιnternet explorer, opera, safari, google chrome, Mozila Firefox. Πατήστε εδώ να το κατεβάσετε επιλέγοντας τον κατάλληλο σύνδεσμο που αντιστοιχείσ τον Browser που έχετε.

Lyrics Here : Δείτε του στίχους από μουσικά βίντεο σε YouTube, Last.fm, Yandex Music, και άλλα
4/ 5 stars - "Lyrics Here : Δείτε του στίχους από μουσικά βίντεο σε YouTube, Last.fm, Yandex Music, και άλλα" Εμφανίστε του στίχους από τα μουσικά βίντεο σε YouTube, Spotify beta, Jango, AccuRadio, Deezer, 8tracks, Rdio, Xbox Music, Google Mus...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>