27 Νοεμβρίου 2015

Facebook Messenger : Ανταλλάξτε μυνήματα στο Facebook ενώ σερφάρετε
Το Facebook Messenger όπως είναι γνωστό στους περισσότερους φίλους που ασχολούνται με τα  social media είναι  μία  εφαρμογή με την οποία μπορούν οι χρήστες του Facebook να ανταλλάξουν μυνήματα ή να επικοινωνήσουν μεταξύ τους με βίντεο και ήχο, υπάρχει δε ως αυτόνομη που διαθέσιμη για όλα σχεδόν τα λειτουργικά συστήματα, ωστόσο το Facebook Messenger για τον Firefox αποτελεί  μία καινοτόμο  ιδέα αφού μπορεί να κάνει ότι ακριβώς και το κλασικό Facebook Messenger και όλα αυτά απλά με την εγκατάσταση του σχετικού πρόσθετου στον Browser μας. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να έχουμε παράλληλα ανοικτή  κάποια εφαρμογή του τύπου Facebook Messenger αλλά και ούτε να είμαστε συνεχώς συνδεδεμένοι στην σελίδα μας στο Facebook. Έτσι μπορείτε να σερφάρετε απρόσκοπτα  αλλά  ταυτόχρονα να έχετε πρόσβαση στα μυνήματά σας.

Author's Website:

Facebook Messenger : Ανταλλάξτε μυνήματα στο Facebook ενώ σερφάρετε
4/ 5 stars - "Facebook Messenger : Ανταλλάξτε μυνήματα στο Facebook ενώ σερφάρετε" Το Facebook Messenger όπως είναι γνωστό στους περισσότερους φίλους που ασχολούνται με τα  social media είναι  μία  εφαρμογή με την ο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>