03 Δεκεμβρίου 2016

Dead Pixel Tester : Βοηθητικό πρόγραμμα δοκιμής οθόνης LCD για την εύρεση καμμένων εικονοκυττάρων

Βοηθητικό πρόγραμμα για δοκιμή οποιασδήποτε οθόνης LCD για την παρουσία των «καμμένων εικονοκυττάρων». Σας επιτρέπει να επισημάνετε τις προβληματικές περιοχές της οθόνης σε την βοήθεια οποιουδήποτε από τα διαθέσιμα χρώματα και να τις διακρίνετε. Πριν ξεκινήσετε τον έλεγχο, βεβαιωθείτε ότι η οθόνη σας είναι καθαρή  από  βρωμιά και σκόνη . Βεβαιωθείτε ότι οι αναλύσεις της οθόνης σας είναι σωστές. Αν για παράδειγμα η οθόνη σας είναι 1680x1050, βεβαιωθείτε ότι η ανάλυση για τη συγκεκριμένη οθόνη έχει ρυθμιστεί πράγματι σε 1680x1050. Κάθε φορά που επιλέγετε ένα νέο χρώμα, σαρώστε την οθόνη σας προσεκτικά ψάχνοντας για ελαττώματα ( τα μαύρα στίγματα είναι νεκρά pixels σε οποιαδήποτε έγχρωμη οθόνη). 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Dead Pixel Tester : Βοηθητικό πρόγραμμα δοκιμής οθόνης LCD για την εύρεση καμμένων εικονοκυττάρων
4/ 5 stars - "Dead Pixel Tester : Βοηθητικό πρόγραμμα δοκιμής οθόνης LCD για την εύρεση καμμένων εικονοκυττάρων" Βοηθητικό πρόγραμμα για δοκιμή οποιασδήποτε οθόνης LCD για την παρουσία των «καμμένων εικονοκυττάρων». Σας επιτρέπει να επισημάνετε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>