//Add More external stylesheets Ποιός είναι ο ταχύτερος Browser ;



Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Ποιός είναι ο ταχύτερος Browser ;

read

Το ερώτημα αυτό πλανάται εδώ και χρόνια και φυσικά έχει απαντηθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν. Ωστόσο πάντα είναι επίκαιρο αφού με την προσθήκη νέων τεχνολογιών στους ήδη υπάρχοντες Browsers αλλά και με την ανάπτυξη νέων φυλλομετρητών που φιλοδοξούν να αποκτήσουν ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας ΄΄κλέβοντας τη δόξα΄΄ από τους μέχρι σήμερα κύριους διεκδικητές ο συναγωνισμός παραμένει .


Παρ΄όλα αυτά πρέπει να απαντήσουμε στο ερώτημα, ποιος είναι σήμερα ο ταχύτερος Browser; Στην ερώτησή μας θα πάρουμε την απάντηση από 4 διαφορετικά  προγράμματα ανάλυσης-απόδοσης που ψάξαμε και βρήκαμε στο διαδίκτυο. Στις μετρήσεις μας περιλαμβάνονται ο Google Chrome και Mozila Firefox που έχουν στατιστικά και τους περισσότερους χρήστες ο Microsoft Edge, και ο Yandex Browser, νικητής θα είναι αυτός που θα έρθει πρώτος στις περισσότερες από τις παρακάτω 4 δοκιμασίες. 

Είναι σημαντικό για την αξιοπιστία της μέτρησης να μην τρέχετε και να μην κατεβάζετε κάποια άλλη εφαρμογή τη στιγμή της δοκιμής και φυσικά να κάνετε τις δοκιμές στο ίδιο δίκτυο και τον ίδιο υπολογιστή. Για τις μετρήσεις μας χρησιμοποιήσαμε τοSPEED-BATTLE το Browsermark το JetStreamκαι τοSpeedometer

Αφού δοκιμάσαμε τον Google Chrome, τον Firefox τον Microsoft Edge και τον Yandex Browser στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους νικητή θεωρούμε εκείνο που θα πετύχει τις περισσότερες νίκες σε σχέση με τους υπόλοιπους και στις 4 εφαρμογές.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Google Chrome


Microsoft Edge


Yandex Browser


Mozila Firefox


Σύμφωνα λοιπόν με τις παραπάνω μετρήσεις πρώτος έρχεται ο Yandex Browser με 1 νίκη και 2 ισοπαλίες, δεύτερος ο Google Chrome με 1 νίκη 1 ισοπαλία και  μία ήτα, τρίτος ο firefox με τρεις ισοπαλίες και τέταρτος ο Microsoft Edge με 2 ισοπαλίες και 1 ήτα.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!