Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Ωστόσο για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη λειτουργία του και να σας προσφέρουμε επιλεγμένο-δωρεάν και πάντα ποιοτικό περιεχόμενο απενεργοποιήστε τον αποκλεισμό, ή προσθέστε μας στη λευκή λίστα. (καντε κλικ για εισοδο)

28 Φεβρουαρίου 2016

Ποιός είναι ο ταχύτερος Browser ;
- Το ερώτημα αυτό πλανάται εδώ και χρόνια και φυσικά έχει απαντηθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν. Ωστόσο πάντα είναι επίκαιρο αφού με την προσθήκη νέων τεχνολογιών στους ήδη υπάρχοντες Browsers αλλά  και με την ανάπτυξη νέων φυλλομετρητών που φιλοδοξούν να αποκτήσουν ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομάτι της πίτας ΄΄κλέβοντας τη δόξα΄΄ από τους μέχρι σήμερα κύριους διεκδικητές  ο συναγωνισμός παραμένει .

- Παρ΄όλα αυτά  πρέπει να απαντήσουμε στο ερώτημα, ποιός είναι σήμερα ο ταχύτερος Browser; Στην ερώτησή μας θα πάρουμε την απάντηση από εξι διαφορετικά  προγράμματα ανάλυσης-απόδοσης που ψάξαμε και βρήκαμε στο διαδίκτυο. Στις μετρήσεις  μας περιλαμβάνονται οι δύο κορυφαίοι φυλλομετρητές Google Chrome και Mozila Firefox που έχουν στατιστικά και τους περισσότερους χρήστες και ο νεοφερμένος Browser της Microsoft, Edge, νικητής θα  είναι  αυτός που θα έρθει πρώτος στις περισσότερες από τις παρακάτω έξι δοκιμασίες. 

-  Για καλύτερα αποτελέσματα όταν τρέξετε τις εφαρμογές φροντίστε να τερματίσετε τις υπόλοιπες δραστηριότητες του υπολογιστή σας.

1
Το Peacekeeper είναι ένα εργαλείο Benchmark που δημιουργήθηκε από την Futuremark, τους προγραμματιστές των πιό δημοφιλών εργαλείων αναφοράς όπως το 3DMark και PCMark για gaming PC και γενική χρήση του υπολογιστή. Σε αντίθεση με τα άλλα εργαλεία αναφοράς προγραμμάτων περιήγησης που το καθένα προέρχεται από ένα συγκεκριμένο στρατόπεδο των αντιπάλων προγράμμάτων περιήγησης, είναι ανεξάρτητο και ουδέτερο, λειτουργεί με επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, netbooks, ταμπλέτες, smartphones και πολλές άλλες συσκευές, συμβατό Windows, Mac, Linux, Android, iOS και άλλα λειτουργικά συστήματα. Ωστόσο κατά παράδοξο τρόπο εδώ και κάποιου μήνες δεν υποστηρίζεται. Παρ΄όλα αυτά εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά.
1.Mozila Firefox
2.Google Chrome
3.Microsoft Edge
2
To SPEED-BATTLE μετρά την ταχύτητα JavaScript στο πρόγραμμα περιήγησής σας και δείχνει μια σύγκριση με τους προηγούμενους επισκέπτες.Τα αποτελέσματα των δοκιμών εξαρτώνται από διάφορες παραμέτρους (όπως CPU, πρόγραμμα περιήγησης, plugins / addons, το λειτουργικό σύστημα, τη μνήμη του συστήματος, τον αριθμό και το είδος των διεργασιών που τρέχουν παράλληλα και πολλά άλλα). Η δοκιμή θα σας δώσει μια τιμή αναφοράς για την εκτέλεση του λογισμικού και υλικού σας. 
1.Microsoft Edge
2.Mozila Fifefox
3.Google Chrome
3
To Octane 2.0 είναι ένα σύγχρονο σημείο αναφοράς που μετρά την απόδοση μιας μηχανής JavaScript εκτελώντας μια σειρά από δοκιμές se απαιτητικές εφαρμογές web. Στόχος του  είναι να μετρηθεί η απόδοση του κώδικα JavaScript που βρίσκεται σε μεγάλες, πραγματικές εφαρμογές web και που λειτουργούν με σύγχρονα κινητά και desktop browsers. Η επικαιροποιημένη εφαρμογή Octane 2.0 περιλαμβάνει τέσσερις νέες δοκιμές για τη μέτρηση της απόδοσης JavaScript.
1.Google Chrome
2.Microsoft Edge
3.Mozila Firefox
4
To Browsermark 2.1 είναι μία ιδιαίτερα βελτιωμένη έκδοση του Browsermark, κατά την εκτέλεση του Browsermark μπορείτε να βρείτε απαντήσεις για παράδειγμα το πόσο καλά το πρόγραμμα περιήγησης θα αλλάξει ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης και πόσο γρήγορα φορτώνει τις σελίδες και στέλνει αιτήματα. Επίσης το Browsermark θα δοκιμάσει τους browsers κατα πόσο καλά ανταποκρίνονται στην υποστήριξη τεχνολογίας  CSS3 και HTML5 και την ικανότητα του προγράμματος περιήγησης  να φορτώσει τις σελίδες.
1.Google Chrome
2.Mozila Firefox
3.Microsoft Edge
5
To JetStream είναι εργαλείο σουίτα που επικεντρώνετε στις πλέον προηγμένες εφαρμογές web
1.Google Chrome
2.Microsoft Edge
3.Mozila Firefox
6
Εργαλείο αναφοράς για προγράμματα περιήγησης που μετρά την ανταπόκριση των εφαρμογών Web. Χρησιμοποιεί web εφαρμογές demo  που προσομοιώνουν τις ενέργειες του χρήστη.
1. Google Chrome
2. Mozila Firefox
3.Microsoft Edge
Αποτελέσματα
- Σύμφωνα με τις μετρήσεις που κάναμε όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε, νικητής είναι ο Google Chrome, αφού πήρε κεφάλι στα 4 από τα συνολικά έξι Benchmarks. Τη δεύτερη θέση την μοιράζονται ο Mozila Firefox και ο Microsoft Edge αφού ο καθένας  κατέχει μονο από μία νίκη

Ποιός είναι ο ταχύτερος Browser ;
4/ 5 stars - "Ποιός είναι ο ταχύτερος Browser ;" - Το ερώτημα αυτό πλανάται εδώ και χρόνια και φυσικά έχει απαντηθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν. Ωστόσο πάντα είναι επίκαιρο αφο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>