23 Ιουλίου 2017

AvancePaint : Πρόγραμμα ζωγραφικής σχεδιασμένο με ένα μοναδικό έξυπνο περιβάλλον

Πλήρες πρόγραμμα ζωγραφικής σχεδιασμένο με ένα μοναδικό διαισθητικό user interface που καθιστά το AvancePaint εύκολο στη μάθηση και χρήση. Είναι αρκετά ισχυρό ώστε να ταιριάζει με τις απαιτήσεις και του πιο προχωρημένου χρήστη αλλά και αρκετά απλό για να μπορεί να το δουλέψει με ευχέρεια ακόμη και ένας αρχάριος. Ανοίξτε απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών ή εικόνων και να απελευθερώσουν τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας, όπως θα ανακαλύψετε τις προηγμένο και ισχυρό, αλλά εύκολο στη χρήση γραφικό επιλογές! Περιλαμβάνεται πλήρες σύνολο με πάνω από 20 φωτο-ρεαλιστικά φίλτρα και πάνω από 40 υφές.

AvancePaint :  5.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

AvancePaint : Πρόγραμμα ζωγραφικής σχεδιασμένο με ένα μοναδικό έξυπνο περιβάλλον
4/ 5 stars - "AvancePaint : Πρόγραμμα ζωγραφικής σχεδιασμένο με ένα μοναδικό έξυπνο περιβάλλον " Πλήρες πρόγραμμα ζωγραφικής σχεδιασμένο με ένα μοναδικό διαισθητικό user interface που καθιστά το AvancePaint εύκολο στη μάθηση και...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>