25 Νοεμβρίου 2017

Active@ ISO Burner : Ισχυρό, δωρεάν εργαλείο, για να να κάψετε εικόνες ISO σε δίσκο

Πρόκειται για ένα ισχυρό δωρεάν εργαλείο για να να κάψετε τις εικόνες ISO σε δίσκο.Αν αυτό σας ακούγεται λίγο θα δείτε στην πράξη πόση λειτουργικότητα πρόσθεσαν οι δημιουργοί του προγράμματος στο πρόγραμμα.Υπάρχει υποστήριξη για εγγραφή CD, DVD και Blu-ray δίσκων, για παράδειγμα. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε τον τρόπο εγγραφής (Track-at-once, Session-at-once, disk-at-once) και την ταχύτητα. Ακόμη περισσότερες ρυθμίσεις περιμένουν τους προχωρημένους όπως το να ορίσετε το μέγεθος cache της μονάδας, καθώς και να αξιοποιήσετε τη διαδικασία εγγραφής με τεχνολογίες όπως το Buffer Underrun Protection, Optimum Power Calibration και άλλα. Συνεργάζονται με κάθε έκδοση των Windows από τα windows 95 προς τα πάνω, και υποστηρίζει τρεις διαφορετικές μεταφορές εγγραφής (ASPI, SPTI, SPTD).

Active@ ISO Burner 4.0 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Active@ ISO Burner : Ισχυρό, δωρεάν εργαλείο, για να να κάψετε εικόνες ISO σε δίσκο
4/ 5 stars - "Active@ ISO Burner : Ισχυρό, δωρεάν εργαλείο, για να να κάψετε εικόνες ISO σε δίσκο" Πρόκειται για ένα ισχυρό δωρεάν εργαλείο για να να κάψετε τις εικόνες ISO σε δίσκο.Αν αυτό σας ακούγεται λίγο θα δείτε στην πράξη πόσ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>