23 Οκτωβρίου 2015

rsizr : Μετατρέψτε το μέγεθος στις εικόνες σας
Το rsizr είναι μια online εφαρμογή Flash που σας επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος σε εικόνες στον υπολογιστή σας. Υποστηρίζει αρχεία τύπου JPG, PNG, GIF. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ απλός, πατήστε επάνω στο φάκελο και ανεβάστε την φωτογραφία που θέλετε να επεξεργαστείτε. Μόλις η εφαρμογή φορτώσει την εικόνα, πατήστε στο κουμπί rescale και αλλάξτε το αρχικό μέγεθος της φωτογραφίας, προσθέτοντας την ανάλυση που επιθυμείτε και πατήστε ENTER. Τέλος πατήστε στο κουμπί save και μετά στην επιλογή save to computer για να σώσετε τη φωτογραφία στον υπολογιστή σας. 

Author's Website:

rsizr : Μετατρέψτε το μέγεθος στις εικόνες σας
4/ 5 stars - "rsizr : Μετατρέψτε το μέγεθος στις εικόνες σας" Το rsizr είναι μια online εφαρμογή Flash που σας επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος σε εικόνες στον υπολογιστή σας. Υποστηρίζει αρχεία τύ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>