17 Ιουνίου 2016

Puran Defrag : Ανασυγκροτήστε και βελτιστοποιήστε την απόδοση των σκληρών σας δίσκων

Τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο σκληρό σας δίσκο με την πάροδο του χρόνου κατακερματίζονται για διάφορους λόγους έτσι μειώνεται η απόδοσή του και φυσικά κατ΄επέκταση και συνολική ταχύτητα του υπολογιστή σας. Ωστόσο το Puran Defrag σας παρέχει τη λύση. Πρόκειται για ένα μικρό πρόγραμμα ανασυγκρότησης δίσκων που βελτιστοποιεί τον σκληρό σας δίσκο συλλέγοντας τα τμήματα  των κατακερματισμένων αρχείων και συγκεντρώνοντάς τα σε ένα σημείο του δίσκου ώστε η ανάγνωση των δεδομένων από τις κεφαλές του σκληρού δίσκου να είναι άμεση. Αυτή η διαδικασία αυξάνει την απόδοσή σας στο σκληρό δίσκο και συνεπώς την συνολική ταχύτητα του υπολογιστή σας και παράλληλα μειώνει τη φθορά και τις ζημιές στο σκληρό σας δίσκο αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του. Θα δουλέψει το ίδιο καλά από τα Windows Xp μέχρι τα Windows 10.

 Puran Defrag  :   7.7.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Puran Defrag : Ανασυγκροτήστε και βελτιστοποιήστε την απόδοση των σκληρών σας δίσκων
4/ 5 stars - " Puran Defrag : Ανασυγκροτήστε και βελτιστοποιήστε την απόδοση των σκληρών σας δίσκων" Τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο σκληρό σας δίσκο με την πάροδο του χρόνου κατακερματίζονται για διάφορους λόγους έτσι μειώνεται...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>