20 Αυγούστου 2016

Laplink PCmover Express : Μετακινήστε αρχεία και ρυθμίσεις από Windows XP σε ένα νέο υπολογιστή
Το Laplink PCmover Express αποτελεί ίσως τον ευκολότερο τρόπο για να μετακινήσετε τα αρχεία σας, τις ρυθμίσεις και προφίλ χρηστών από τον παλιό σας υπολογιστή που τρέχει Windows XP σε ένα νέο υπολογιστή με εγκατεστημένα Windows 7, 8,  8.1 η Windows 10 Για να χρησιμοποιήσετε το Laplink, θα πρέπει να έχετε ένα υπολογιστή που τρέχει Windows XP και ένα έναν άλλο που θα τρέχει κάποια από τις νεώτερες εκδόσεις Windows. Το PCmover Express θα σας καθοδηγήσει βήμα-προς-βήμα. Κατεβάστε το λογισμικό στο νέο υπολογιστή σας και στον υπολογιστή με τα Windows XP και επιλέξτε τι θέλετε να μεταφέρετε, μπορείτε εύκολα να τα μεταφέρετε όλα, ή απλά επιλεγμένους φακέλους, τα προφίλ των χρηστών και όλες τις ρυθμίσεις από τον παλιό σας υπολογιστή σας στο νέο. Αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε είναι να μεταφέρετε ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές.
 
Author's Website:

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Laplink PCmover Express : Μετακινήστε αρχεία και ρυθμίσεις από Windows XP σε ένα νέο υπολογιστή
4/ 5 stars - "Laplink PCmover Express : Μετακινήστε αρχεία και ρυθμίσεις από Windows XP σε ένα νέο υπολογιστή" Το Laplink PCmover Express αποτελεί ίσως τον ευκολότερο τρόπο για να μετακινήσετε τα αρχεία σας, τις ρυθμίσεις και προφίλ χρηστών από τ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>