25 Νοεμβρίου 2015

IZArc2Go : Δωρεάν σύγχρονη φορητή εφαρμογή συμπίεσης αρχείων
- Το IZArc είναι ίσως ένα από τα καλύτερα δωρεάν βοηθητικα πρόγραμματα συμπίεσης αρχείων, υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων, όπως: 7-ZIP, A, ACE, ARC, ARJ, B64, BH, BIN, BZ2, BZA, C2D, CAB, CDI, CPIO,DEB, ENC, GCA, GZ, GZA, HA, IMG, ISO, JAR, LHA, LIB, LZH, MDF, MBF, MIM, NRG, PAK, PDI, PK3, RAR, RPM, TAR, TAZ, TBZ, TGZ, TZ, UUE, ΠΟΛΕΜΟΣ,XPI, XXe, YZ1, Z, ZIP, ZOO. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο και απλό στη χρήση interface, το IZArc παρέχει υποστήριξη για τα πιο συμπιεσμένα και κωδικοποιημένα αρχεία, καθώς και πρόσβαση σε πολλά ισχυρά χαρακτηριστικά.

- Σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία από και προς τον Windows Explorer, να δημιουργείτε και να εξαγάγετε τα αρχεία απευθείας στην εξερεύνηση των Windows, να δημιουργείτε αυτόματη αποσυμπίεση αρχείων, αποκατάσταση κατεστραμμένων αρχείων zip, μετατροπή από το ένα είδος αρχείου στο άλλο, να προβάλετε και να γράφετε σχόλια και πολλά άλλα.

-  Επίσης με το IZArc μπορείτε να ανοίξετε αρχεία εικόνας όπως ISO, BIN, CDI και NRG. Είναι ακόμη δυνατή η μετατροπή αυτών των αρχείων από το ένα είδος στο άλλο (BIN με το πρότυπο ISO, NRG με το πρότυπο ISO). Τέλος το IZArc μπορεί να ρυθμιστεί να τρέχει οποιοδήποτε Anti-Virus scanner όταν ανοίγετε οποιαδήποτε αρχείο, υποστηρίζει κρυπτογράφηση 256-bit AES για να ασφαλίσετε τα δεδομένα σας και ενσωματώνεται στα Windows ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις εργασίες αρχειοθέτησης, χρησιμοποιώνταςτο δεξί κλικ στο μενού των Windows Explorer.

IZArc2Go : 4.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

IZArc2Go : Δωρεάν σύγχρονη φορητή εφαρμογή συμπίεσης αρχείων
4/ 5 stars - "IZArc2Go : Δωρεάν σύγχρονη φορητή εφαρμογή συμπίεσης αρχείων" - Το IZArc είναι ίσως ένα από τα καλύτερα δωρεάν βοηθητικα πρόγραμματα συμπίεσης αρχείων, υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων, όπως: 7-Z...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>