20 Ιουλίου 2016

Hamachi : File Sharing, LAN για παιχνίδια και πραγματικά ασφαλής επικοινωνία μέσω internet





Tο Hamachi, ίσως είναι το ιδανικότερο πρόγραμμα για private επικοινωνία μέσω internet, μπορείτε να συνδέσετε δύο ή περισσότερους υπολογιστές με σύνδεση στο διαδίκτυο στο δικό σας Private εικονικό δίκτυο για άμεση και πραγματικά ασφαλή επικοινωνία. Με τη χρήση της εφαρμογής μπορούμε να ενώσουμε στην ουσία πολλούς υπολογιστές σε ένα ή περισσότερα ασφαλή δίκτυα εκμεταλλευόμενοι το Windows File Sharing, για να παίξουμε παιχνίδια ή να μιλήσουμε μεταξύ μας. Στην δωρεάν του έκδοση μπορείτε να φτιάξετε ασφαλή εικονικά δίκτυα με χωρητικότητα πέντε ατόμων. Για να δουλέψετε και να να κατεβάσετε την εφαρμογή θα πρέπει να κάνετε Registration. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows





Hamachi : File Sharing, LAN για παιχνίδια και πραγματικά ασφαλής επικοινωνία μέσω internet
4/ 5 stars - "Hamachi : File Sharing, LAN για παιχνίδια και πραγματικά ασφαλής επικοινωνία μέσω internet" Tο Hamachi, ίσως είναι το ιδανικότερο πρόγραμμα για private επικοινωνία μέσω internet, μπορείτε να συνδέσετε δύο ή περισσότερους υπολ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>