Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει τη λειτουργία του προσφέροντας δωρεάν περιεχόμενο. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

Free Slideshow Maker : Δημιουργήσετε παρουσιάσεις φωτογραφιών για χρήση σε DVD, PC και ίντερνετΤο Free Slideshow Maker είναι ένα απλό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε παρουσιάσεις φωτογραφιών για χρήση σε DVD, PC και Web. Είναι μία ολοκληρωμένη λύση λογισμικού παρουσίασης για να μοιράζεστε τις καλύτερες αναμνήσεις σας.

Με μία προσεκτικά και καλά σχεδιασμένη διεπαφή και με ευανάγνωστα πλήκτρα, είναι τόσο απλή στην λειτουργία της και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες επεξηγήσεις και δεν πρόκειται να σας προβληματίσει. Θα πρέπει να ξεκινήσετε πρώτα με την προσθήκη αρχείων εικόνας σας.

Από εκεί και μετά μπορείτε να προσθέσετε μεταβάσεις, και να επιλέξετε το χρόνο καθυστέρησης μεταξύ της εναλλαγής των φωτογραφιών. Επίσης  προσφέρει  τη δυνατότητα να προσθέσετε  μουσική στην παρουσίασή σας.

Δεν απαιτείται πολύς χρόνος για την επεξεργασία και την δημιουργία των slideshows, ωστόσο αυτό έχει να  κάνει εν πολλοίς με τον αριθμό των φωτογραφιών την ανάλυση που θα επιλέξετε και φυσικά με την επεξεργαστική δύναμη του υπολογιστή σας .

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Free Slideshow Maker : Δημιουργήσετε παρουσιάσεις φωτογραφιών για χρήση σε DVD, PC και ίντερνετ
4/ 5 stars - "Free Slideshow Maker : Δημιουργήσετε παρουσιάσεις φωτογραφιών για χρήση σε DVD, PC και ίντερνετ" Το Free Slideshow Maker είναι ένα απλό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε παρουσιάσεις φωτογραφιών για χρήση σε DVD, PC κα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>