10 Δεκεμβρίου 2015

Fatify : Διασκεδαστική εφαρμογή παραμόρφωσης εικόνας για το κινητό σας
Πρόκειται για μία από τις πιο διασκεδαστικές εφαρμογές φτιαγμένη για Android και iOS μέσω της οποίας μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες του εαυτού σας και του φίλους σας και να τις παραμορφώσετε προσθέτοντας παραπάνω κιλά. Ακόμη μπορείτε να σώσετε την εικόνας σας ως απλή φωτογραφία αλλά ακόμη και ως Gif animation και όχι μόνο αφού κυριολεκτικά μπορείτε να ΄΄ζωντανέψετε΄΄ την  εικόνα μόλις την αγγίξετε . Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση για iOS έχει μια δυνατότητα παραπάνω αφού μπορείτε να ηχογραφήσετε και κάνοντας κλικ επάνω στην εικόνα του προσώπου που έχετε σώσει να δείχνει ότι μιλάει .

Fatify : Διασκεδαστική εφαρμογή παραμόρφωσης εικόνας για το κινητό σας
4/ 5 stars - " Fatify : Διασκεδαστική εφαρμογή παραμόρφωσης εικόνας για το κινητό σας" Πρόκειται για μία από τις πιο διασκεδαστικές εφαρμογές φτιαγμένη για Android και iOS μέσω της οποίας μπορείτε να τραβήξετε φωτογρ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>